Αγώνες Auto

Άρχοντας ο Ogier!

Τα πήρε όλα και έφυγε! Μόνο μπροστά πήγαινε και με χίλια γκάζια στους τροχούς του ο Γάλλος Sebastian Ogier, που όχι μόνο δεν απειλήθηκε από κανέναν, παρά απομακρύνθηκε πολύ εύκολα από τους αντιπάλους του, ανοίγοντας την μεταξύ τους διαφορά. Πίσω του βρέθηκε ο Τanak που ακολούθησε μία πιο συγκρατημένη στρατηγική απέναντι στην κυριαρχία του Ogier και προτίμησε τους βαθμούς της δεύτερης θέσης, περνώντας τον Evans που τελικά δεν κατάφερε να αντισταθεί στο τέλος στην πίεση του Εσθονού.

 Ο κύριος Neuville με το Hyundai δεν κατάφερε να κυνηγήσει τον Γάλλο, παρότι οδηγεί ένα πανίσχυρο και πολύ καλό αυτοκίνητο! Αφορμή στάθηκε ένα κλατάρισμα στην πρώτη ειδική του αγώνα, που αμέσως του έριξε την διάθεση! Από την άλλη μεριά ό Meeke κατάφερε να χαρίσει πολύτιμους βαθμούς στην Toyota η οποία παραμένει πρώτη στους κατασκευαστές με 86 βαθμούς, έχοντας πίσω της την Citroen με 78 και τη Hyundai στους 77. Στην προσωρινή κατάταξη των οδηγών ο Tanak παραμένει στην κορυφή με 65 βαθμούς με πίσω τους τους Ogier με  61 και τρίτο το Neuville με 55.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok