spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣWRC 2nd Round Rally Sweden

WRC 2nd Round Rally Sweden

Σε ένα απέραντο λευκό τοπίο γεμάτο πάγο και επικίνδυνες παγίδες, διεξήχθη ο 2ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Ράλλυ , στην χώρα της Σουηδίας. Νικητής ο φιλόδοξος οδηγός της ΤΟΥΟΤΑ Gazoo Ott Tanak, που κατάφερε να ισορροπήσει με το Yaris μεταξύ ουρανού και γής! Κανείς δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει την κυριαρχία του, μετά και από την επιτυχημένη εμφάνισή του στο Rally Monte Carlo. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τόσο τις αδυναμίες όσο και τα λάθη των υπολοίπων οδηγών, και οδηγώντας αλάνθαστα επάνω στο χιόνι κέρδισε τον αγώνα, μαζί και την Power stage από την οποία κατάφερε να συγκεντρώσει πολύτιμη συγκομιδή βαθμών.

12988_Msport-Evans-2018_3_896x504

Στην δεύτερη θέση Φιλανδός ο Esapekka Lappi, ζωγράφιζε πάνω στο χιόνι με το  Citroen  C3 wrc καταδιωκόμενος από τον οδηγό της Hyundai,Thierry  Neuville ο οποίος ήταν απίστευτα προσεκτικός, προφυλάσσοντας το Hyundai i20WRC από τις κακοτοπιές του πάγου.

O εκρηκτικός Μikkelsen ξύπνησε λίγο αργά για να καταδιώξει τον Lappi, όπου κατέγραψε καλούς χρόνους με το Hyundai του, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετοί για να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου! Η μάχη στην εξάδα παίχτηκε μεταξύ του πολύ φιλόδοξου Evans, Meeke, Loeb, με τον τελευταίο να φαίνεται ότι δεν κατάφερε να βρει τα «γνωστά του πατήματα» στον αγώνα, μένοντας  αρκετά μακριά το βάθρο και τους βαθμούς!

Η επόμενη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 7-10 Μαρτίου στα ζεστά χώματα της Λατινικής Αμερικής στην χώρα του Μεξικό, όπου τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί θα ξεπαγώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούν για την συνέχεια του πρωταθλήματος!

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO