spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣΗ BMW i8 Coupe Safety Car στο Mexico City

Η BMW i8 Coupe Safety Car στο Mexico City

Το BMW i8 Coupe Safety Car θα αναλάβει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο Mexico City E-Prix και στη συνέχεια.

BMW safety car_ 03

Είναι σχεδιασμένο από τον Michael Scully, επικεφαλής του Design BMW Motorsport  και υπογραμμίζει τη στενή σχέση ανάμεσα σε αυτό το ειδικό BMW i8 Coupe και τα BMW iFE. Παρουσιάστηκε κατά τον 4ο γύρο του πρωταθλήματος Formula ABB FIA της φετινής σεζόν στο “Autodromo Hermanos Rodriguez” στην πόλη του Μεξικό.

BMW i8 Το επίσημο Safety Car στη Formula E

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες έλαβαν μια πρώτη ματιά στο BMW i8 Coupe Safety Car με τη νέα του εμφάνιση. Ο σχεδιασμός έγινε σε στενή συνεργασία μεταξύ της Formula E και της ομάδας σχεδιασμού της BMW Motorsport και αντικατοπτρίζει την εικονική γλώσσα σχεδιασμού της BMW iFE.18.

BMW safety car_ 04

Όπως και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, η αισθητική του BMW i8 Coupe εμπνέεται από το αστικό περιβάλλον της Formula E, όπου οι θεατές βλέπουν συνήθως τα αυτοκίνητα από θέσεις υψηλότερες και πιο κοντά στην πίστα.

BMW safety car_ 05

Η εξωτερική του όψη δίνει στο Safety Car ένα νέο δυναμισμό και ένα τολμηρό επίπεδο έκφρασης που ταιριάζει στις πίστες. Το BMW i8 Coupe Safety Car έχει ενισχυθεί  με πολλά εξαρτήματα BMW M προκειμένου να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των αγώνων. Έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμη και ίνες άνθρακα, καθίσματα μπάκετ από τη BMW M4 GTS, κεραμικά  φρένα με άνθρακα BMW M και σπορ σασί.

BMW safety car_ 06
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO