Αγώνες Auto

Μ. Γαζετάς και Speedcar Motul Team Greece

Στα Μέγαρα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το αγωνιστικό πρόγραμμα για την ελληνική αντιπροσω-πεία της Speedcar, την ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE. Τα Speedcar XTREM βρέθηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε όλους τους αγώνες και κατέκτησαν της περισσότερες νίκες σε όλες συνολικά τις κατηγορίες καρτκρος.

Racing Dirt Games_  03

Ο Μπάμπης Γαζετάς, της Speedcar Motul Team Greece, ήταν ο νικητής του επάθλου στην μεγάλη κατηγορία των 750cc. Mε ταχύτητα και εξυπνάδα πρωταγωνίστησε σε όλους τους αγώνες, αφού κέρδισε σε τρεις από αυτούς, με το τελικό αποτέλεσμα να τον δικαιώνει αμέριστα για την εξαίρετη, συνολικά, προσπάθεια του.

Δείτε σε δράση το SPEEDCAR XTREM 600

Αντίστοιχη πορεία έχει και ο έτερος οδηγός της ομάδας, ο Γιάννης Χεκιμιάν, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην επίσης σημαντική κατηγορία των 600cc.

Οι άλλοι οδηγοί Κωσταντίνος Χριστόπουλος, «Αμερικάνος» και Πάνος Αποστόλου έκαναν και αυτοί πολύ καλές εμφανίσεις εκπροσωπώντας επάξια την ομάδα της αντιπροσωπείας.

Racing Dirt Games_  04 Racing Dirt Games_  05

Μεγάλος υποστηρικτής αυτής, καθόλη την χρονιά, ήταν η MOTUL, το μεγαλύτερο όνομα σε λιπαντικά επιδόσεων τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για την μοτοσυκλέτα.

Racing Dirt Games_  06

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok