Αγώνες Auto

Μαζί έως το 2023 στη F1

Η Pirelli παραμένει παγκόσμιος συνεργάτης ελαστικών (Global Tyre Partner) του FIA Formula 1, Παγκοσμίου  Πρωταθλήματος για άλλα 4 χρόνια καθώς ανανέωσε το υπάρχον συμβόλαιο που ολοκληρώνεται στο τέλος του 2019, από το 2020 έως το 2023.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε σε  μικρό χρονικό διάστημα χάρη στην επιτυχημένη συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Η FOM και η Pirelli συμφώνησαν σε όλα τα θέματα που αφορούν στο  σπορ και επιβεβαίωσαν την δέσμευσή τους να δουλέψουν μαζί για τους νέους τεχνικούς κανονισμούς που θα ισχύσουν από το 2021, οι οποίοι εκτός άλλων, προβλέπουν ελαστικά 18 ιντσών.

Pirelli - Formula 1_ 03

Chase Carey, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Formula 1: “Η Pirelli είναι σημαντικός και αξιόλογος  συνεργάτης της Formula 1® από το 2011. Είναι ηγέτες στην καινοτόμο  τεχνολογία, πρόκειται για μια μάρκα κύρους, παγκόσμιο ηγέτη στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και η συνέχιση της συνεργασίας μας αποτελεί απόδειξη της επιθυμίας μας να εξελίξουμε τη F1 περαιτέρω, με τους καλύτερους που υπάρχουν. Είμαστε  ενθουσιασμένοι που κυρώσαμε αυτή τη συμφωνία η οποία εγγυάται ένα σταθερό μέλλον για ένα τόσο σημαντικό εξάρτημα, της Formula 1®”.

 Pirelli - Formula 1_ 04

Jean Todt, πρόεδρος FIA: “Είμαι χαρούμενος που η Pirelli επιλέχθηκε ακόμη μια φορά ως επίσημος προμηθευτής  ελαστικών στο FIA Formula 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αυτό  επιτρέπει σε όλους μας ν’ αξιοποιήσουμε τη γνώση που κερδίσαμε από το 2011. Ξέρουμε  πόσο δύσκολος και κρίσιμος είναι ο ρόλος του προμηθευτή ελαστικών ειδικά στη Formula 1”.

 Pirelli - Formula 1_ 05

Marco Tronchetti Provera, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Pirelli: “Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για την  Pirelli που παρατείνει τη συνεργασία της με τη Formula 1 έως το 2023. Μ’ αυτή τη νέα συμφωνία επιμηκύνουμε την παρουσία μας για συνολικά 13 χρόνια  στη σύγχρονη εποχή. Η Pirelli ήταν παρούσα και το 1950, όταν πρωτοξεκίνησε  το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Formula 1 είναι και θα παραμείνει κορωνίδα του μηχανοκίνητου ανταγωνισμού: Αυτό είναι το  τέλειο περιβάλλον για την Pirelli, που πάντα θεωρούσε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ως πεδίο για την καλύτερη τεχνολογική έρευνα και εργαστηριακή βελτίωση. Η Formula 1 αποτελεί το καλύτερο πεδίο  για την εξέλιξη των ελαστικών παραγωγής Ultra High Performance που τοποθετούνται στα πιο ποθητά και ακριβά οχήματα του κόσμου εγγυώμενα τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, σταθερότητας και ασφάλειας.”

Pirelli - Formula 1_ 06

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok