Αγώνες Auto

Για πολύ θέμα και συναγωνισμό

Ο 4ος αγώνας της χρονιάς του EKO Racing Dirt Games Challenge θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

Το ενδιαφέρον προβλέπεται να είναι τεράστιο, αφού για πρώτη φορά το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μια αναμέτρηση σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πρωταθλήματος Rallycross με τις μάχες πλέον να δίνονται σώμα με σώμα.

Dirt Games Challenge_ 03

Όπως πάντα, η  αγωνιστική ομάδα της εταιρείας, η SPEEDCAR MOTUL TEAM GREECE, θα δώσει το παρών με τους Χριστόπουλο, Αμερικάνο και Χεκιμιάν στην κατηγορία kartcross των 600cc και τον Γαζετά στην κατηγορία των 750cc.

Επιπλέον, η SUBARU ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS, που υποστηρίζει τον θεσμό με την χορηγία της, θα βρίσκεται εκεί με το Subaru XV 1.6 και θα προσφέρει δωρεάν, στους θεατές που επιθυμούν, τη δυνατότητα test-drive.

Για πολύ θέαμα και συναγωνισμό αξίζει να παρακολουθείστε τον αγώνα αυτό με τις  «χωμάτινες φόρμουλες» να παραμένουν πάντα διασκεδαστικές  και συναρπαστικές, ειδικά στο συγκεκριμένο αγώνα που διεξάγεται με τους κανονισμούς του Πρωταθλήματος Rallycross.

Dirt Games Challenge_ 04

Πρόγραμμα αγώνων

Σάββατο 17/11: από τις 11.00 ξεκινούν οι προκριματικοί

Κυριακή 18/11: 10.00 – 13.00 ημιτελικοί / τελικοί αγώνες, βραβεύσεις

Είσοδος: Δωρεάν

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok