spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣEKO Racing Dirt Games Challenge 2018

EKO Racing Dirt Games Challenge 2018

EKO Racing Dirt Games Challenge 10H Πλειάδες Motors AE, πιστή στα ραντεβού της, θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου στον φιλόξενο «Διαδρόμιο» Σπαθοβουνίου, όπου διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας του θεσμού EKO Racing Dirt Games Challenge 2018.

Ως υποστηρικτής – χορηγός, η Subaru θα είναι παρούσα στον γνώριμο γι’ αυτήν χώρο προσφέροντας την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει από κοντά το νέο Subaru XV 1.6, το EKO Racing Dirt Games Challenge 11βραβευμένο SUV της ως BEST IN CLASS στην Κατηγορία των Μικρών Οικογενειακών Αυτοκινήτων, από τον ανεξάρτητο Οργανισμό Euro NCAP.

Οι θεατές του αγώνα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εκπληκτικό θέαμα που προσφέρουν οι χωμάτινες φόρμουλες της Speedcar και να κάνουν test-drive με το Subaru XV.
Η ομάδα της εταιρείας, η Speedcar Motul Team Greece, θα δώσει το παρών παρατάσσοντας 5 Speedcar στην γραμμή της εκκίνησης.

EKO Racing Dirt Games Challenge 13Οι συνήθεις ύποπτοι «Αμερικάνος», Κωσταντίνος Χριστόπουλος και Γιάννης Χεκιμιάν θα εκπροσω¬πήσουν την ομάδα στην κατηγορία Kartcross έως 600cc, ενώ ο Μπάμπης Γαζετάς θα διεκδικήσει την διάκριση στην κατηγορία των 750cc. Στην κατηγορία Open θα συμμετάσχει και ο πολύπειρος συνοδηγός αγώνων Σπύρος Δεμερτζής με Speedcar R1 1000cc, για πρώτη φορά στα πηδάλια αγωνιστικού!

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO