spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣAlfa Romeo Sauber F1 Team

Alfa Romeo Sauber F1 Team

Kimi Raikkonen Sauber F1 10Η Alfa Romeo Sauber F1 Team είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι ο Kimi Räikkönen θα είναι μέλος της ομάδας από το 2019. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής F1 του 2007, υπέγραψε για τα δυο επόμενα χρόνια. Στην καριέρα του ο Kimi Räikkönen έχει πάρει 20 νίκες σε Grand Prix και έχει ανέβει 100 φορές στο βάθρο. Αυτό τον καθιστά έναν από τους πιο πετυχημένους οδηγούς στην ιστορία του αθλήματος. Η Alfa Romeo Sauber F1 Team ανυπομονεί για την άφιξη του Φινλανδού οδηγού. Κοινός μας στόχος η επίτευξη καλών αποτελεσμάτων.

Kimi Raikkonen Sauber F1 11Η Alfa Romeo Sauber F1 Team θέλει επίσης να συγχαρεί το Charles Leclerc για το φανταστικό βήμα να γίνει μέλος της Scuderia Ferrari από το 2019. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον στο άθλημά μας. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του χρονιάς, ο 21χρονος Μονεγάσκος οδηγός έδωσε στην ομάδα μας, μεγάλη ικανοποίηση. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί για να προοδεύσουμε στο τελευταίο μέρος της φετινής σεζόν.

Frédéric Vasseur, CEO της Sauber Motorsport και αγωνιστικός διευθυντής της Alfa Romeo Sauber F1 Team:
Kimi Raikkonen Sauber F1 12“Η συνεργασία με τον Kimi Räikkönen αποτελεί σημαντικό βήμα για το εγχείρημά μας. Μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας που είναι να σημειώσουμε ως ομάδα, σημαντική πρόοδο το επόμενο χρονικό διάστημα. Το ταλέντο του Kimi και η πολύτιμη εμπειρία του στη F1 θα συμβάλλει στην εξέλιξη του μονοθεσίου και θα επιταχύνει την ανάπτυξη και βελτίωση της ομάδας συνολικά. Μαζί θα ξεκινήσουμε το 2019 με στόχο, αποτελέσματα που μετράνε. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μας ότι στηρίξαμε το Charles Leclerc, στην πρώτη του χρονιά στη F1. Από τότε που ήρθε έδωσε στην ομάδα κίνητρο και ικανοποίηση. Ξέρουμε καλά το ταλέντο του Charles και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει σπουδαίο μέλλον. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο”.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO