spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣV90 Cross Country Volvo Ocean Race

V90 Cross Country Volvo Ocean Race

Volvo V90 Ocean Race 10Το Volvo Οcean Race 2017-2018 είχε τον πιο συναρπαστικό τερματισμό στην 45ετή ιστορία του αγώνα. Αλλά κι έναν ευγενή στόχο: πιο καθαρό θαλάσσιο περιβάλλον. Πολλά από τα σκάφη που συμμετείχαν στη διοργάνωση ήταν εξοπλισμένα με αισθητήρες, στο πλαίσιο του προγράμματος Volvo Ocean Race Science, που έχει ως αντικείμενο τη δημιουργία πληρέστερης εικόνας για την έκταση της ρύπανσης που προκαλείται από τα πλαστικά και τις επιπτώσεις της στη ζωή των ωκεανών.

Ο εμβληματικός ιστιοπλοϊκός αγώνας συνδυάστηκε με το Volvo V90 Ocean Race 12λανσάρισμα μιας ξεχωριστής έκδοσης. Το V90 Cross Country Volvo Ocean Race εκφράζει ξεκάθαρα αξίες που διαπνέουν τον αγώνα, όσο και την ίδια τη Volvo: περιβαλλοντική ευαισθησία, περιπετειώδες πνεύμα, εξερεύνηση, δράση. Είναι χαρακτηριστικά που διαθέτει κατεξοχήν η οικογένεια Cross Country, με την οποία η Volvo δημιούργησε ουσιαστικά μια νέα κατηγορία αυτοκινήτων με ικανότητα κίνησης σε κάθε δρόμο και με «σκληροτράχηλο» look.

Το V90 Cross Country, το κορυφαίο δείγμα αυτής της ξεχωριστής οικογένειας, επιλέχθηκε για να αποτελέσει τη Volvo V90 Ocean Race 13βάση αυτής της επετειακής έκδοσης. Το V90 Cross Country Volvo Ocean Race εντυπωσιάζει με την εξωτερική του εμφάνιση, σε ειδικό αποκλειστικό χρώμα Crystal White Pearl με πορτοκαλί και γκρι ενθέσεις, ενώ στα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η αδιάβροχη επένδυση εσωτερικού, το αδιάβροχο δάπεδο του χώρου αποσκευών, heavy duty φακός LED στο χώρο αποσκευών και πατάκια από Econyl: πρόκειται για υλικό που παράγεται από την ανακύκλωση διχτυών ψαρέματος που περισυλλέγονται από τους ωκεανούς γιατί αποτελούν θανάσιμη παγίδα για τα ψάρια. Από τις πωλήσεις των Volvo V90 Ocean Race 19πρώτων 3.000 V90 Cross Country Volvo Ocean Race που θα παραχθούν, η Volvo θα δωρίσει 300.000€ στο Volvo Ocean Race Science Program.

Το V90 Cross Country Volvo Ocean Race ενσωματώνει στο DNA του όλες τις αρετές της έκδοσης V90 Cross Country: Σχεδίαση που συνδυάζει με μοναδικό σκανδιναβικό τρόπο την επιβλητική και στιβαρή εντύπωση με κομψή εμφάνιση και μεγάλες πρακτικές δυνατότητες. Κορυφαίες τεχνολογίες άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Ιδιαίτερα αυξημένη δυνατότητα κίνησης σε δύσκολες οδικές και καιρικές συνθήκες, χάρη στην εξελιγμένη τετρακίνηση, τους ισχυρούς κινητήρες και την αερανάρτηση, που προσαρμόζεται ανάλογα με το έδαφος.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO