spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣΕντυπωσιακό βίντεο του VW I.D. R Pikes Peak

Εντυπωσιακό βίντεο του VW I.D. R Pikes Peak

Volkswagen ID R Pikes Peak 10Το Volkswagen I.D. R Pikes Peak το νέο πλήρως ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του μηχανοκίνητου στις απότομες πλαγιές, στο Peak Peak International Hill Climb στις 24 Ιουνίου. Στο τιμόνι των 500 kW (680 PS), πλήρως ηλεκτρικό I.D. R Pikes Peak, ήταν ο Γάλλος Romain Dumas, ο οποίος νίκησε τα αυτοκίνητα με συμβατική τεχνολογία κίνησης και, με χρόνο 7: 57.148 λεπτά, δεν έσπασε μόνο το προηγούμενο ρεκόρ για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά επίσης βελτίωσε το ρεκόρ όλων των εποχών το οποίο κατείχε από το 2013 ο Sébastien Loeb κατά 16 δευτερόλεπτα.

Δείτε όλη την ανάβαση του I.D. R Pikes Peak από ελικόπτερο

Volkswagen ID R Pikes Peak 11Έχουν περάσει μόλις 250 μέρες από την αναγγελία του αγώνα του Peak Peak στις 18 Οκτωβρίου 2017 και του ρεκόρ που σημειώθηκε στην κορυφή του Pikes. Οι μοναδικές απαιτήσεις στην τεχνολογία κίνησης του εξαιρετικά μοναδικού αυτοκινήτου ήταν οι εξελιγμένες μπαταρίες του και η αεροδυναμική του, όπου καθιστούν το I.D. R Pikes Peak ακαταμάχητο.

Το ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της Volkswagen, λειτουργεί πλέον ως προπομπός για την οικογένεια I.D. Και φυσικά η γκάμα των πλήρως ηλεκτρικών οχημάτων Volkswagen ID R Pikes Peak 24παραγωγής της Volkswagen είναι έτοιμη να ξεκινήσει από το 2020.

Και για να κατανοήσουμε πλήρως το μέγεθος της εταιρείας η οποία ξεκινά πλέον και με ηλεκτρικά οχήματα, η Volkswagen Passenger Cars δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 αγορές σε όλο τον κόσμο, ενώ παράγει οχήματα σε περισσότερες από 50 τοποθεσίες σε 14 χώρες. Το 2017, η Volkswagen πούλησε 6,23 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως. Σήμερα 198.000 άνθρωποι εργάζονται για τη Volkswagen σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μάρκα διαθέτει επίσης πάνω από 7.700 αντιπροσώπους με 74.000 προσωπικό.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO