Αγώνες Auto

To Abarth 124 rally αναζητά περισσότερες νίκες

Abarth Racing 10Αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του Abarth 124 rally Selenia International Challenge, 3 Abarth 124 rally θα αγωνιστούν σε 3 διαφορετικές χώρες: Σλοβενία, Τσεχία, Αγ. Μαρίνο. Μέχρι τώρα οι οδηγοί του Abarth 124 rally Selenia International Challenge έχουν σημειώσει 15 νίκες στην κατηγορία FIA R-GT Cup σε 8 διαφορετικά εθνικά πρωταθλήματα.

Στη Σλοβενία η Bernini Rally Team θα συμμετέχει με το Ιταλικό δίδυμο Andrea Nucita,Abarth Racing 11 Marco Vozzo στο Zelezniki Rally. Η Agrotec Czech Abarth Team αγωνίζεται στο Bohemia Rally της Τσεχίας με πλήρωμα τους τοπικούς Martin Rada, Jaroslav Jugas . Ο νεαρός Andrea Modanesi με τον Roberto Mometti θα αγωνιστεί στο San Marino Rally, που προσμετρά στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας στο San Marino Rally, θα είναι σε χωματόδρομο για πρώτη φορά αντί για την άσφαλτο όπου έγινε τις 2 προηγούμενες χρονιές. Το νεαρό Ιταλικό πλήρωμα τρέχει για Abarth Racing 14πρώτη φορά σε χώμα. Επιπλέον το Abarth 124 rally έχει ήδη δείξει την αξία του σε γλιστερές επιφάνειες με το εξαιρετικό αποτέλεσμα που πέτυχαν οι Florin Ticescu, Alina Pop στο ταχύ Arad Rally, που προσμετρά στο Ρουμανικό πρωτάθλημα. Το San Marino Rally, είναι μια απαιτητική δοκιμή για τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα. Έχει συνολικά 13 ειδικές διαδρομές μήκους 120km σε σύνολο 593km απλών και ειδικών διαδρομών.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok