spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣΣήμερα το “Vernasca Silver Flag 2018”

Σήμερα το “Vernasca Silver Flag 2018”

Heritage 1900 Sport Spider HP 10Σήμερα πραγματοποιείται η 23η αναβίωση της ανάβασης του Castell’ Arquato-Vernasca, και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 1η Ιουλίου με αγωνιστικά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από τις αρχές του 20στου αιώνα έως το 1972. Στην εκκίνηση θα βρεθεί η υπέροχη 1900 Sport Spider του 1954, την οποία προσέφερε το Ιστορικό Μουσείο της Alfa Romeo στο Aρέζε. Το αυτοκίνητο, αποθεώθηκε πρόσφατα από το κοινό, στο Mille Miglia με οδηγό τον μπασίστα των Coldplay, Guy Berryman.

Αποτελεί ένα ξεχωριστό ιστορικό γεγονός η φετινή έκδοση 2018 της Vernasca Silver Flag, η ιστορική αναπαράσταση της ανάβασης του Heritage 1900 Sport Spider HP 11λόφου Castell’ Arquato-Vernasca που διεξάγονταν από το 1953 ως το 1972. Στη νέα της έκδοση έχει τη μορφή επίδειξης αυτοκινήτων σε δρόμους κλειστούς στην κυκλοφορία με περιορισμένες ταχύτητες. Συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από τις αρχές της ιστορίας της αυτοκίνησης μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Με διοργάνωση από το Club Piacentino Automotoveicoli d’Epoca, φέτος η “Vernasca Silver Flag” πραγματοποιείται για 23η φορά. Η FCA Heritage θα έχει και πάλι το δικό της περίπτερο στην εκδήλωση και θα φιλοξενήσει ένα εξαίσιο ιστορικό αυτοκίνητο Alfa Romeo: το 1900 Sport Spider που κατασκευάστηκε το 1954. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια αγωνιστική Spider- που Heritage 1900 Sport Spider HP 12παράχθηκε σε δύο μονάδες – εξοπλισμένη με τον 4κύλινδρο κινητήρα ξηρού καυσίμου “1900”, με μέγιστη ισχύ που φτάνει τα 138 HP. Μπορεί έτσι να φτάσει ταχύτητα 220 km / h, χάρη στο μικρό της βάρος (880 kg) και την ιδιαίτερα αποτελεσματική της αεροδυναμική. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό Bertone, το 1900 Sport Spider διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων και έναν πίσω άξονα De Dion: απόδοση και χειρισμό αντάξια ενός σύγχρονου αυτοκινήτου, αξιόπιστου και με εξαιρετικά κρατήματα στο δρόμο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή της FCA Heritage μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.fcaheritage.com, Heritage 1900 Sport Spider HP 13ένα portal που συγκεντρώνει επισκέπτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ιστορία, τα γεγονότα και τις δραστηριότητες των κλασικών μοντέλων των ιταλικών σημάτων FCA. Στο site, οι λάτρεις των αυτοκινήτων Fiat, Abarth και Alfa Romeo μπορούν να ανακαλύψουν νέες υπηρεσίες, να υπογράψουν ένα ειδικό ενημερωτικό δελτίο και να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήματα για πιστοποιητικό καταγωγής. Οι ιδιοκτήτες της Abarth μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία αποκατάστασης και πιστοποίησης της αυθεντικότητας που παρέχεται από την FCA Heritage.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO