spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣΈτοιμο τo racing car Nissan – ESM

Έτοιμο τo racing car Nissan – ESM

Racing car Nissan ESM 11Το πρωτότυπο όχημα της ομάδας ESM με το κινητήριο σύνολο της Nissan, κατευθύνεται στο Watkins Glen International για τον επόμενο γύρο του Πρωταθλήματος IMSA WeatherTech SportsCar, στους ιστορικούς λόφους της Νέας Υόρκης.

Η ομάδα “διψάει” για διάκριση μετά από ένα θέμα που προέκυψε με το σύστημα διεύθυνσης και που είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης το No. 22, των Pipo Derani και Johannes van Overbeek, στον αγώνα του Ντιτρόιτ.

“H νίκη στο Watkins Glen μας έχει ξεφύγει”, δήλωσε ο van Overbeek. “Είμαι ενθουσιασμένος που ο Nico [Lapierre] θα επιστρέψει στο αυτοκίνητο με τον Pipo, όπως και εγώ Racing car Nissan ESM 12για αυτόν τον αγώνα. Δουλέψαμε καλά στο Sebring και ας ελπίσουμε ότι ο Nico θα φέρει την πρόσθετη τύχη που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη αυτή τη χρονιά”.

Ο Derani και ο van Overbeek θα είναι μαζί με τον Lapierre στο Νο 22, ενώ ο Olivier Pla θα συμμετάσχει με το No 2, μαζί με τους Scott Sharp και Ryan Dalziel.

Οι προκαταρκτικοί γύροι για τις έξι ώρες του Sahlen στο Glen ξεκινούν την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 17:25 (ώρα Ελλάδος), ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 16:45 (ώρα Ελλάδος).

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO