spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣWRC Ράλι Κορσικής

WRC Ράλι Κορσικής

Rally Corsica Skoda Fabia R5 10Σπουδαία νίκη πέτυχε η Skoda Fabia R5 των Κοπέτσκυ / Ντρέσλερ. Τερμάτισε στην πρώτη θέση στη WRC 2 κατηγορία και στην εντυπωσιακή 8η θέση γενικής στο Ράλι Κορσικής.

Και ο θρίαμβος συνεχίστηκε, αφού τέσσερα στα πρώτα πέντε αυτοκίνητα στον τερματισμό της WRC 2 κατηγορίας ήταν Fabia R5. Μετά τους πρώτους τέσσερις αγώνες της χρονιάς, δύο οδηγοί της Skoda Motorsport προηγούνται στο πρωτάθλημα οδηγών της WRC 2.

Rally Corsica Skoda Fabia R5 11Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τους Κοπέτσκυ / Ντρέσλερ στην πρώτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος οδηγών στη WRC 2, μετά από 4 αγώνες – από τους 13 συνολικά – στο καλεντάρι για το 2018. Το άλλο πλήρωμα της Skoda Motorsport, οι νεαροί Νορβηγοί Όλε Κρίστιαν Βέιμπι / Στιγκ Ρούνε Σκιάρμοεν πέτυχαν δύο φορές τον ταχύτερο χρόνο ειδικής και έχασαν για μόλις 1,8 δευτερόλεπτα μία θέση στο βάθρο, στο οποίο ανέβηκε ένας άλλος οδηγός με Skoda Fabia R5, ο Ιταλός ιδιώτης οδηγός Fabio Adolfi.

WRC 2 – Corsica linea Tour de Corse 2018: EVENT HIGHLIGHTS

Rally Corsica Skoda Fabia R5 12Γεγονός είναι πως η Skoda Motorsport είχε μία συνολικά εντυπωσιακή παρουσία με τις Fabia R5 στην Κορσική, αφού τα αυτοκίνητα τερμάτισαν στις 4 από τις πρώτες 5 θέσεις στην κατάταξη της WRC 2, μάλιστα με δύο από αυτά σε χέρια ιδιωτών οδηγών. Κάτι που δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια δουλειά που έχει γίνει από τη ομάδα στην προετοιμασία της συγκεκριμένης έκδοσης.

Φυσικά, τα τελικά αποτελέσματα της Κορσικής Rally Corsica Skoda Fabia R5 13ενθουσίασαν τον επικεφαλής της Skoda Motorsport Μίχαλ Χραμπάνεκ (Michal Hrabánek), ο οποίος δήλωσε πως: «Η τέλεια σαιζόν μας συνεχίζεται, μιας και πλέον με τους Κοπέτσκυ / Ντρέσλερ και Τίντεμαντ / Άντερσσον έχουμε τις θέσεις 1 και 2 της γενικής κατάταξης της κατηγορίας WRC 2».

Ο επόμενος αγώνας είναι το Ράλι Αργεντινής, που θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 29 Απριλίου

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO