Αγώνες Auto

Hi-Tech EKO Mobility Rally

Hi-Tech EKO Mobility Rally 10Μια πολύ σημαντική και εντελώς διαφορετική εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για την διεθνή εκδήλωση για ηλεκτρικά, υβριδικά και εναλλακτικού καυσίμου αυτοκίνητα με την ονομασία «Hi-Tech EKO Mobility Rally» η οποία διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στις 26-27 Μαΐου. ήδη τέθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και ως χρυσός χορηγός της ανακηρύχθηκε η εταιρεία ΕΚΟ.

Οι προετοιμασίες της εκδήλωσης βρίσκονται σε Hi-Tech EKO Mobility Rally 13πλήρη εξέλιξη, ο κανονισμός της εγκρίθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και δημοσιεύεται ήδη στην ιστοσελίδα https://www.heliev.gr μαζί με τη φόρμα της αίτησης συμμετοχής.

Οι φίλοι οδηγοί ηλεκτρικών, υβριδικών και εναλλακτικού καυσίμου αυτοκινήτων που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στην πανέμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης και τα περίχωρά της. Στους νικητές από την κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, εκτός από τα προβλεπόμενα έπαθλα, θα απονεμηθούν και βαθμοί επιτυχίας που προσμετρούν στο Κύπελλο Εναλλακτικής Ενέργειας 2018 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA. Οι συμμετοχές ανοίγουν τη Δευτέρα 9 Απριλίου.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.