Αγώνες Auto

Δύο Nissan GT-R NISMO GT3 ρίχνονται στη μάχη

GT Sport Testing 15Αγωνιστικός πυρετός στην ομάδα της Nissan GT-R NISMO. Λίγο πριν από την έναρξη του Blancpain GT Series Endurance Cup για το 2018, ένα ζεύγος από Nissan GT-R NISMO GT3, ξεκινά αυτή την εβδομάδα προκαταρκτικές δοκιμές στην πίστα του Paul Ricard, με την ομάδα GT Sport Motul RJN.

Έχοντας την συνεχή και μακρόχρονη υποστήριξη των συνεργατών της Nissan, Sony PlayStation και των λιπαντικών Motul, η ομάδα της RJN πλαισιώνεται από τους εργοστασιακούς οδηγούς της Nissan Alex Buncombe και Lucas Ordóñez, τον πρώτο νικητή του GT Academy.

 

Δείτε τις δοκιμές του νέου Nissan GT-R NISMO GT3 2018-spec

Οι Buncombe και Ordóñez ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Matt Parry, οδηγώντας το Nissan GT-R GT Sport Testing 13NISMO GT3 2018-spec με τον αριθμό 23. Ένας άλλος πρώην νικητής του GT Academy, ο Μεξικανός Ricardo Sanchez, θα οδηγήσει το GT-R No 22, μαζί με τους με τους Βρετανούς Struan Moore και Jordon Witt.

Οι δοκιμές αυτή την εβδομάδα, θα περιλαμβάνουν γύρους δύο ημερών στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας, σήμερα και αύριο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι η πρώτη φορά που θα τρέξει στην Ευρώπη το νέο Nissan GT-R NISMO GT3 2018-spec.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok