Αγώνες Auto

Ο πολλά υποσχόμενος νέος θεσμός

Iame action 10Στις δύσκολες εποχές για το σπορ ξεκινά κάτι πολύ σοβαρό κι ελπιδοφόρο. Μία νέα εποχή για το karting στην Ελλάδα ξεκινά φέτος, με τη διεξαγωγή του νεοσύστατου IAME Series Greece! Ενός νέου θεσμού που στοχεύει στο να προσελκύσει νέους ενδιαφερόμενους στο σπορ, έχοντας ως ατού το χαμηλό κόστος συμμετοχής που μπορεί να αφορά ακόμα και απλή ενοικίαση του εξοπλισμού, τα εντυπωσιακά έπαθλα, τον έντονο ανταγωνισμό αλλά και τις ίσες ευκαιρίες, καθώς ειδικά στην κατηγορία Mini υπάρχει κεντρική διαχείριση κινητήρων. Πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το IAME Series είναι ένα αγωνιστικό πρόγραμμα που Iame action 15διεξάγεται σε περισσότερες από 25 χώρες, όντας το πιο διαδεδομένο και πιο επιτυχημένο στο παγκόσμιο karting! Λαμβάνει χώρα υπό την ομπρέλα της IAME, μίας εταιρείας με 50 χρόνια ιστορίας, που αποτελεί οδηγό στις τεχνολογικές εξελίξεις σε ότι αφορά στους κινητήρες του σπορ! Έχει αναδείξει ταλέντα που μετέπειτα έκαναν σπουδαία καριέρα, όπως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της Formula 1 Fernando Alonso, Kimi Raikkonen, Lewis Hamilton και Nico Rosberg. Μέσω του IAME Series Greece, θα αναδείξει τώρα τα μεγαλύτερα ταλέντα από τη χώρα μας!

Το IAME Series Greece παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον αγωνιστικό διευθυντή του θIame action 11εσμού Τάκη Καϊτατζή και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Μιχαλόπουλο να αναλύουν όσα θα δούμε φέτος στις πίστες. Την IAME εκπροσώπησε ο marketing manager Marco Moretti ενώ χαιρετισμό στη νέα προσπάθεια έκανε και ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης.

Η πρώτη σεζόν του IAME Series Greece περιλαμβάνει τέσσερις γύρους, τρεις εκ των οποίων λαμβάνουν χώρα στην πίστα «Kartodromo» στην Αθήνα και ένας στην πίστα Kartmania στην Πάτρα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ IAME SERIES GREECE
X30 Mini A (11 – 12 ετών) / X30 Mini B (8 – 10 ετών)
Κοινοί αγώνες με γενική κατάταξη & ξεχωριστή για την X30 MINI B
X30 Junior (12 – 14 ετών)
X30 Senior (Από 14 ετών) / X30 Master (Από 30 ετών)
Κοινοί αγώνες με γενική κατάταξη και ξεχωριστή για την X30 Master
X30 Super Pro (Από 15 ετών) / X30 Super Master (Από 30 ετών)
Κοινοί αγώνες με γενική κατάταξη και ξεχωριστή για την X30 Super Master

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018Iame action 12
1 Απριλίου, Kartodromo, Αθήνα
13 Μαΐου, Kartodromo, Αθήνα
1 Ιουλίου, Kartmania, Πάτρα
9 Σεπτεμβρίου, Kartodromo, Αθήνα

ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 16.200€
- 4 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
Για τους πρωταθλητές των κατηγοριών X30 Junior, X30 Senior και τους αθλητές με την μεγαλύτερη βαθμολογία στις κατηγορίες X30 Mini Α / Mini Β και Χ30 Super Pro / Super Master
- 2 ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΞΙΑΣ 500€ ΕΚΑΣΤΟ
Για τον πρωταθλητή της κατηγορίας Χ30 Master και τον αθλητή των κατηγοριών Χ30 Super Pro / Super Master που κέρδισε την κατηγορία του αλλά δεν είχε την μεγαλύτερη βαθμολογία
- 11 ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΞΙΑΣ 410€ ΕΚΑΣΤΟ
Για τους αθλητές που θα κερδίσουν την πρόκριση στο IAME International Final 2018

Iame action 1311 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ IAME INTERNATIONAL FINAL 2018
X30 Mini A / X30 Mini B
Για τους δύο αθλητές με την μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία Χ30 Mini και τον πρωταθλητή της κατηγορίας X30 Mini B
X30 Junior
Για τους τρεις αθλητές με την μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία
X30 Senior
Για τους δύο αθλητές με την μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία
X30 Master / X30 Super Pro / X30 Super Master
Για τους πρωταθλητές των κατηγοριών

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok