spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣΤίτλοι τέλους για τον Carlos Sainz?

Τίτλοι τέλους για τον Carlos Sainz?

Carlos Sainz Peugeot Dakar 2018 14Φτωχότερος θα είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αν ο χαρισματικός Carlos Sainz αποφασίσει να “κρεμάσει” τα γάντια του μετά το φετινό Dakar το οποίο ξεκινά σε λίγες μέρες.

Ο “ταυρομάχος” έχει παραδεχθεί ότι το φετινό Ράλι Ντακάρ θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, αλλά επιμένει ότι δεν θα το σκεφτεί μετά τον τερματισμό.

Δίχως, ακόμη, κάποιο ενδιαφέρονCarlos Sainz Peugeot Dakar 2018 12
Ο κορυφαίος Ισπανός οδηγός δήλωσε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι:
“Είμαι 55 ετών και είμαι κοντά στην παύση των αγώνων, αλλά τώρα σκέφτομαι μόνο αυτό το Ντακάρ. Δεν σκέφτομαι ότι θα είναι το τελευταίο, σκέφτομαι πως θα το κερδίσω. Και θα είναι καιρός να σκεφτούμε και το μέλλον. Δεν ξέρω ποιες επιλογές θα υπάρχουν μετά τον Ιανουάριο, μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει κατασκευαστής που να έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον για την είσοδο στο Ντακάρ. Θα μπορούσε να είναι η Mini αλλά δεν είχαμε καμία επαφή”.

Δείτε το υπέροχο video της ομάδας της Peugeot

Team Peugeot Total testing their 3008DKR Maxi | Rally Dakar 2018

Carlos Sainz Peugeot Dakar 2018 16Ποια είναι τα φετινά φαβορί
Ο δύο φορές πρωταθλητής WRC και ο νικητής του Ντακάρ του 2010 Sainz δήλωσε σχετικά με τον φετινό αγώνα Dakar 2018:

“Πάντα προσπαθώ να κερδίζω. Ίσως αυτή τη φορά θα πρέπει να είμαστε περισσότερο υπομονετικοί.
Η στρατηγική είναι σημαντική, ειδικά φέτος και θα πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί, κάτι που για μένα είναι πάντα πολύπλοκο. Με τους
Peterhansel, Sebastien Loeb και Cyril Despres στην ίδια ομάδα της Peugeot.
Carlos Sainz Peugeot Dakar 2018 20έχω ήδη τρεις τρομερούς συμπαίκτες, υποψήφιους για τη νίκη.

Ειδικά ο Peterhansel έχει τεράστια εμπειρία και ξέρετε ότι θα είναι πάντα εκεί, ενώ ο Loeb είναι στην τρίτη του χρονιά και έχει αποκτήσει αρκετή εμπειρία για να κερδίσει το φετινό Dakar. Περιμένω επίσης τον οδηγό της Toyota τον διπλό νικητή του Ντακάρ, Νασέρ Αλ-Αττιγιά, ως υποψήφιο φετινό νικητή.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO