Αγώνες Auto

Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τρίπολης 11-12 Νοεμβρίου

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης θα υποδεχθεί τη δεύτερη συνάντηση του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας, το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου, υπό την οργάνωση της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) σε συνεργασία με το Σωματείο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης (Α.Λ.Τ.).

PPT Auto Tripoli 11Το φετινό ραντεβού στην Τρίπολη έρχεται ένα χρόνο μετά την αναθέρμανση των αγώνων Ταχύτητας, που πέτυχε με πρωτοβουλία της η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής. Τα σιρκουί είχαν περιέλθει σε καθεστώς αδράνειας, πριν το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον ζητώντας, και λαμβάνοντας, την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων (ΕΠ.Α.) της ΟΜΑΕ για τη διοργάνωση αγώνα ταχύτητας στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της αρκαδικής πρωτεύουσας το Νοέμβριο του 2016.
Οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς, καθώς τη φετινή αγωνιστική χρονιά ο θεσμός άνοιξε ήδη με τον αγώνα του Τατοΐου και θα συνεχιστεί με δύο αγωνιστικές συναντήσεις στις 11-12 Νοεμβρίου και έπειτα στις 2-3 Δεκεμβρίου.

Η επιστροφή στην Τρίπολη γίνεται βεβαίως με την έγκριση και πολύτιμη βοήθεια του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.) και των PPT Auto Tripoli 12ιθυνόντων του στρατιωτικού αεροδρομίου, καθώς και με την καθοριστική αρωγή του Δήμου Τριπόλεως. Στην κλασσική χάραξη μήκους 2,2 χιλιομέτρων της πίστας στο αεροδρόμιο, οι δοκιμές του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί - την ίδια ώρα που θα πάρει εκκίνηση και ο πρώτος αγώνας που θα ανοίξει την αυλαία την Κυριακή 12/11.

Ο αγώνας δεν περιλαμβάνεται μόνο στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Ιστορικών Αυτοκινήτων, αλλά είναι παράλληλα και η τέταρτη φετινή αγωνιστική συνάντηση του Ενιαίου Πρωταθλήματος Σ.Ο.Α.Α., που με τη μάχη των ισοδύναμων Skoda Fabia επιφυλάσσει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς και μάχες σώμα με σώμα και στα εκατοστά του δευτερολέπτου στην πίσταPPT Auto Tripoli 13. Τα Fabia του Ενιαίου θα πλαισιωθούν από αυτοκίνητα χωρισμένα στις Κατηγορίες Sport, Τουρισμού (Touring), Μεγάλου Τουρισμού (GT), Formula Saloon (Turbo-Ατμοσφαιρικά), N2, Ιστορικών και Μονοθέσιων.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. Κάθε αγωνιζόμενος που επιθυμεί να λάβει μέρος στον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας πρέπει να καταθέσει στο Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. τη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2017 - αφού πρώτα υποβάλλει τη δήλωση συμμετοχής του μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ, στην ενότητα «Δήλωση Συμμετοχής». Καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνει δεκτή τηλεPPT Auto Tripoli 14φωνικά. Αναλυτικές πληροφορίες και βοήθεια για την παραπάνω διαδικασία μπορούν να ζητηθούν από το Σωματείο (τηλέφωνα 6944.531231 και 6973.018485)

H Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί από την 19η Οκτωβρίου 2017 έως την 9η Νοεμβρίου 2017 στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Κύπρου 76, Περιστέρι), στα τηλέφωνα 6944.531231 και 6973.018485.
Το Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Νοεμβρίου 2017, η γραμματεία θα βρίσκεται στην πίστα.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok