spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣMcLaren Ultimate Vision Gran Turismo

McLaren Ultimate Vision Gran Turismo

McLaren Vision GT PS4 Gran Turismo 11Όλα για το παιχνίδι! Αυτό έκανε και η McLaren στην προσπάθειά της να είναι πρώτη. Η συναρπαστική αυτή έκδοση είναι για μεγάλα παιχνίδια. Η νέα McLaren Ultimate Vision Gran Turismo έχει ισχύ 1.150 ίππων και είναι υβριδική. Δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστήσει στο PlayStation 4 στο βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo Sport. Κινείται από έναν 4λιτρο V8 κινητήρα και συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν για κάθε πίσω τροχό και αποδίδι ροπή 1.275 Nm. Ο κινητήρας αυτός της McLaren προέρχεται από την 720S.McLaren Vision GT PS4 Gran Turismo 13

Το εξαιρετικό μονοθέσιο Ultimate Vision GT έχει μελετηθεί σε κάθε του λεπτομέρεια, ακόμη και στον τομέα της αεροδυναμικής. Χρησιμοποιώντας ίνες άνθρακα κατάφεραν να έχει συνολικό βάρος μόλις 1.000 κιλά. Το Gran Turismo Sport κυκλοφόρησε για το PalyStation 4 στις 17 Οκτωβρίου.

Κάπως έτσι βλέπουν οι αεροδυναμιστές και McLaren Vision GT PS4 Gran Turismo 17τεχνικοί της McLaren το αυτοκίνητο τους το 2030. Διαθέτει τρία προγράμματα τα Performance, Ulterior και Noir. Το τελευταίο, δίχως περιορισμούς μπορεί να πετύχει απίστευτες επιδόσεις, αφού δεν είναι υποχρεωμένο να ακολουθεί τους κανονισμούς των υπόλοιπων αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Καλή σας διασκέδαση σε όσους αποκτήσουν την έκδοση Gran Turismo Sport του PalyStation 4.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO