Αγώνες Auto

Με επτά σημαντικές συναντήσεις τη νέα χρονιά

Πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο της ΦΙΛΠΑ, η πρώτη συνάντηση των 7 "σωματείων" μελών της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. που ανέλαβαν να διοργανώσουν το "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. 2018".
eofilpa 02Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης από τον υπεύθυνο διοργάνωσης του Πρωταθλήματος Regularity Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α., Κο Λυμπέρη Παπάζογλου, μεταξύ άλλων τονίστηκαν, οι κοινές προδιαγραφές εκτέλεσης των αγωνιστικών εκδηλώσεων που θα πρέπει να ακολουθούνται, χωρίς όμως αυτό να αλλοιώνει τον χαρακτήρα κάθε σωματείου, με στόχο πάντα την ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων πληρωμάτων.
Παρουσίασε δε και τις προτάσεις χορηγιών που θα στηρίξουν την διεξαγωγή ενός τόσο eofilpa 03άρτιου Πρωταθλήματος. Επίσης παρουσιάστηκε το πλάνο προβολής του "Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α." μέσω προτάσεων και ιδεών του Κου Κ. Καλαφατά, που περιλαμβάνει προωθητικές ενέργειες σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τηλεόραση, ραδιόφωνο καθώς επίσης και την ενεργή συμμετοχή εκπροσώπων των media στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Πρωταθλήματος, το οποίο τα σωματεία αντιμετώπισαν θετικά.
Στην συνέχεια, και σε συνεργασία πάντα με τα παρόντα στελέχη των εμπλεκόμενων σωματείων, συμφωνήθηκαν και οι ημερομηνίες για την διεξαγωγή των αντίστοιχων εκδηλώσεων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018

3-4.3.2018 / "CLASSIC RALLY OF GREECE"/ ΣΙΣΑ – ΦΙΛΠΑ (www.sisa.gr - www.philpa.gr)
1.4.2018 / "ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΡΑΛΛΥ"/ ΟΡΚΑ (www.orcaclassic.gr/)
13.5.2018 / "ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ" / ΑΡΣΟΕ (arsoeargos.blogspot.gr)
9-10.6.2018 / "ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ" / AC3 (www.ac3.gr/)
13-14-15.9.2018 / "ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ" / ΦΙΛΠΑ (www.philpa.gr)
6-7.10.2018 / "ΡΑΛΛΥ ΟΛΥΜΠΟΥ" / ΛΕΚΑΜ (www.lekam.gr)
4.11.2018 / "ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ" / CLASSIC MICROCARS (www.classicmicrocars.gr)

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok