spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣ4ο Drift ΣΜΑΚ στις 21 Μαΐου

4ο Drift ΣΜΑΚ στις 21 Μαΐου

Drift cars 11Μια σημαντική εξέλιξη σχετικά με το 4ο Drift ΣΜΑΚ. Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοίνωσε την αλλαγή της τοποθεσίας του καθιερωμένου αγώνα DRIFT της Κοζάνης που μεταφέρεται στην πίστα DrivePark στο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Ο λόγος αυτής της σημαντικής αλλαγής είναι η ακαταλληλότητα του ασφαλτοτάπητα στην καθιερωμένη τοποθεσία της Κοζάνης.

Drift cars 13Το 4ο Drift ΣΜΑΚ αποτελεί τον 3ο αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα DRIFT της ΟΜΑΕ και διεξάγεται την Κυριακή 21 Μαίου 2017.
Ο αγώνας προσμετρά και στο Έπαθλο DRIFT Βορείου Ελλάδος και έτσι θα δούμε πολύ ωραίες μάχες σε μια πίστα που γνωρίζουμε καλά.

Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά με τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο στις 09:00 ενώ στη συνέχεια η πίστα θα είναι διαθέσιμη για ελεύθερα περάσματα.
Drift cars 15Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα βαθμολογημένα περάσματα για τις κατηγορίες PRO και Street Legal. Οι μάχες αποκλεισμού με τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 16:30.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 120€ στην κατηγορία PRO και 80€ στην κατηγορία Street Legal. Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 08/05 μέχρι και τη Δευτέρα 15/05.

Ενημερώνουμε ότι από φέτος υπάρχει η διαδικασία ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO