spot_img
HomeΑΓΩΝΕΣMOTOCROSSMotocross Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2004

Motocross Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2004

Ο ηλιόλουστος καιρός βοήθησε, και αρκετοί θεατές ήρθαν να παρακολουθήσουν δυνατές μάχες από τους αναβάτες

Στο 1ο σκέλος της mini-junior, έφυγε μπροστά στην εκκίνηση ο Κοσμάς και έκανε διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους και τερματίζοντας  πρώτος. Δεύτερος ήταν για αρκετούς γύρους ο Καραγεωργίου αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί και τερμάτισε 4ος. Τις δύο θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν οι Κόκκινος (2ος) και Κιφοκέρης (3ος).

MXPA101004125022

Την Κυριακή ξεκίνησε το 1ο σκέλος των 125cc με τους Παπανικολάκη, Τερζή, Φωτόπουλο και Βαγγελάκο να μάχονται για την πρωτιά. Πίσω τους ο Μερεμετσάκης που δεν ξεκίνησε καλά προσπαθούσε να τους περάσει για να πάρει κεφάλι στην κούρσα. Τελικά ο Παπανικολάκης άρχισε να κάνει διαφορά από τους υπόλοιπους, ενώ ο Μερεμετσάκης κατάφερε να ανέβει στην 2η θέση. Κι ενώ άρχισε να τον πλησιάζει, έσπασε το τελικό της εξάτμισης και αναγκάστηκε να κόψει ρυθμό. Έτσι ο Παπανικολάκης πήρε εύκολα την νίκη από τον Μερεμετσάκη που τερμάτισε 2ος. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Φωτόπουλος, ενώ έκανε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

MXPA101004250066

Στα 250cc ο Παπαβασιλείου πήρε την εκκίνηση με τους Καρέτσο, Λυρίου και Κρητικό να δίνουν δυνατές μάχες για την δεύτερη θέση. Καρέτσος και Κρητικός πήγαιναν ρόδα ρόδα για αρκετή ώρα μέχρι που ο Καρέτσος έκανε την κίνηση του και πέρασε 2ος, πλησιάζοντας τον Παπαβασιλείου. Στην ανηφορική ευθεία οι δύο αναβάτες βρέθηκαν δίπλα δίπλα αλλά ο Παπαβασιλείου ακούμπησε την μοτοσυκλέτα του Καρέτσου και έπεσε, έτσι ο Καρέτσος πήρε την νίκη με τον Κρητικό 2ο και τον Παπαβασιλείου 3ο.

MXPA101004MJ031

Το 2ο σκέλος στα mini-junior ήταν υπόθεση ξανά του Κοσμά που έκανε διαφορά πάνω από ένα λεπτό από τον 2ο Κόκκινο, ενώ ο Αγγελοχωρίτης τερμάτισε 3ος. Στα mini ο Κατσανδρής πήρε την νίκη και έκανε βαθμολογική διαφορά, ενώ Τουρατζίδης και Μόσιος συμπλήρωσαν το βάθρο.

MXPA101004OPEN020

Στο Β’ σκέλος των 125cc Παπανικολάκης και Τερζής έφυγαν μπροστά και έδωσαν δυνατές μάχες αλλά ο Παπανικολάκης ήταν πιο δυνατός και πήρε την νίκη και στο Β’ σκέλος πλησιάζοντας επικίνδυνα τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία Μερεμετσάκη. Αυτός με την σειρά του ανέβασε ρυθμό και πέρασε και τον Τερζή εξασφαλίζοντας την 2η θέση. 3ος τερμάτισε ο Τερζής μπροστά από τον πολύ ανεβασμένο Κουζή.

MXPA101004OPEN019

Στο Β’ σκέλος των 250cc ο Λυρίου πετάχτηκε μπροστά στην εκκίνηση αλλά στην πρώτη στροφή ο Κρητικός πέρασε από εσωτερική με αποτέλεσμα να κλειστεί ο Λυρίου και να πέσει και να τον περάσουν  Καρέτσος και Παπαβασιλείου. Γρήγορα ο Καρέτσος πέρασε στην πρώτη θέση όπου και τερμάτισε ενώ ο Κρητικός τερμάτισε 2ος. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Παπαβασιλείου, ενώ ο Λυρίου ξεκίνησε τελευταίος μετά την πτώση και με υπεράνθρωπες προσπάθειες ανέβηκε μέχρι την 4η θέση, αλλά η ατυχία τον χτύπησε ξανά καθώς έμεινε από μπουζί και με το ζόρι έφτασε στον τερματισμό στην 16η θέση

 

125cc

250cc

MJ

Open

Αποτελέσματα

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO