spot_img
HomeMOTOΑΓΩΝΕΣΑΓΩΝΑ BAJA ARAGÓN

ΑΓΩΝΑ BAJA ARAGÓN

ΑΓΩΝΑ BAJA ARAGÓN

 

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Iván Cervantes, πήρε την πρώτη νίκη στην κατηγορία Trail στον αγώνα Baja España Aragón του 2022, οδηγώντας την Triumph Tiger 900 Rally Pro.

Baja_Aragon_Win_1

Παίρνοντας μια ηχηρή νίκη στη νεοσύστατη κατηγορία Trail σε περισσότερα από 450 χιλιόμετρα του πιο απαιτητικού εδάφους της περιοχής Aragón, ο Cervantes τερμάτισε με συνολικό χρόνο 6 ώρες, 13 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, μία ώρα και 6 λεπτά μπροστά από τον δεύτερο αναβάτη στην κατηγορία.

Baja_Aragon_Win_12

Ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι, σε έναν αγώνα που μετράει ως ο 4ος γύρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIM Bajas 2022, ο Iván τερμάτισε στην 11η θέση συνολικά, μόλις 33 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο αναβάτη, σε ένα σύνολο 75 άλλων, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τους πιο ανταγωνιστικούς αναβάτες στη διεθνή σκηνή ράλι και τις ειδικά κατασκευασμένες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες προδιαγραφών Dakar.

Baja_Aragon_Win_14

Νέες για το 2022, οι κατηγορίες Trail και Maxi-Trail στο Baja Aragón δημιουργήθηκαν για να παρουσιάσουν τη συνεχώς αυξανόμενη γκάμα μοτοσυκλετών Adventure παραγωγής, όπου η Triumph βρήκε την ευκαιρία να αναδείξει τα πλεονεκτήματά της. Βαμμένη στο χέρι σε ένα ξεχωριστό αγωνιστικό χρώμα «Baja Aragón», η πρώτη θέση της Tiger 900 Rally Pro δείχνει την απίστευτη ικανότητά της εκτός δρόμου και ενισχύει τη θέση της ως ηγέτης σε αυτόν τον τομέα.

Baja_Aragon_Win_13

Ivan Cervantes: «Ήρθαμε στη Baja Aragón με έναν ξεκάθαρο στόχο, που ήταν να κερδίσουμε τη νέα κατηγορία Trail επάνω στην Tiger 900 Rally Pro. Ωστόσο, η μεγαλύτερη φιλοδοξία μας ήταν να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη συνολική κατάταξη, όπου ο κόσμος έχει μείνει έκπληκτος με τον ρυθμό που ακολουθήσαμε στο Trail. Είμαστε περήφανοι που κάναμε εξαιρετική δουλειά και πιστεύω ότι δώσαμε σε όλους πολλά για να συζητήσουν. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η Triumph είναι εδώ στους αγώνες εκτός δρόμου – και είναι εδώ για να μείνει. Επιλέξαμε αυτόν τον αγώνα γιατί στο μέλλον σκοπεύουμε να έρθουμε εδώ με το πρότζεκτ Enduro και φυσικά σκοπεύουμε να πετύχουμε!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Baja Aragón μετά από τόσα χρόνια και που επέστρεψα σπίτι ως πρωταθλητής της κατηγορίας με την Triumph».

Gallery Baja Aragon

Πλήρη αποτελέσματα αγώνα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO