spot_img
HomeMOTOΑΓΩΝΕΣΟι Έλληνες αθλητές του E.Δ.O. στο Dakar!

Οι Έλληνες αθλητές του E.Δ.O. στο Dakar!

Οι Έλληνες αθλητές του E.Δ.O. στο Dakar!

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συμπεριλαμβάνουμε στους κόλπους του Σωματείου μας αυτούς τους εκλεκτούς αθλητές, τόσο στο χώρο της μοτοσυκλέτας όπου θα συμμετέχει ο Βασίλης Μπούδρος, όσο και στο χώρο του Αυτοκινήτου, όπου θα συμμετέχουν οι Βαγγέλης Μπερσής και Φώτης Κουτσουμπός, οι μοναδικοί εκπρόσωποι της χώρας μας σε αυτό τον μεγάλο αγώνα.

Boudros5-min

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, αλλά πάνω από όλα καλή διασκέδαση, χωρίς ατυχίες, γιατί ένας τέτοιος αγώνας, μια τέτοια συμμετοχή, απώτερο σκοπό έχει την εμπειρία, τις παραστάσεις που αποκομίζεις, και το όλο «ταξίδι του προορισμού» ασχέτως αποτελέσματος!

O Βασίλης Μπούδρος

Boudros3-min

Ο Έλληνας αναβάτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984, ζει μόνιμα στην Ραφήνα Αττικής και είναι ιδρυτής της Enduro Greece που δραστηριοποιείται στο χώρο της διοργάνωσης εκδρομών και μαθημάτων με μοτοσυκλέτες adventure και enduro. Έχει λάβει μέρος σε αγώνες Rally σε Ελλάδα, Αλβανία, Ισπανία, Μαρόκο καθώς και σε αγώνες extreme και κλασικού enduro στην Ελλάδα.

Boudros2-min

Θα λάβει μέρος στο Rally Dakar με Husqvarna FR 450 Rally και την υποστήριξη της Nomadas Adventure. Αυτός θα είναι ο 44ος αγώνας του θεσμού όπου οι αναβάτες των μοτοσυκλετών και τα πληρώματα των αυτοκινήτων και των φορτηγών θα κληθούν να διασχίσουν περίπου 4.000km ειδικών διαδρομών και 2.000km απλών διαδρομών. 

The Greek Dakar Team

Ο Βαγγέλης Μπερσής (οδηγός) γεννήθηκε το 1959 ζει στην Αθήνα, είναι παντρεμένος με 2 παιδιά και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον οικονομικό τομέα. Η ερασιτεχνική ενασχόληση του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με τους αγώνες 4Χ4 ξεκίνησε πριν 15 χρόνια περίπου και συνεχίζεται.  Κατά την διάρκεια αυτή έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες 4Χ4 στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ισραήλ, Βουλγαρία, Τουρκία, Ιταλία) με πολλές διακρίσεις, το δε  2017 στο διεθνές πρωτάθλημα EAST EUROPEAN TOUT TERRAIN κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του.

Bersis-Koutsoubos1-min

O Φώτης Κουτσουμπός (συνοδηγός)γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα, είναι παντρεμένος με 2 παιδιά επίσης. Χρόνια αγωνιζόμενος στο χώρο του 4Χ4 και έμπειρος μηχανικός, με πολλές διακρίσεις σε Cross Country Rallies, Trail Rides και enduro 4X4 αγώνες, με πολλούς τίτλους σε όλους τους θεσμούς. Έχει επίσης πολλές διεθνείς συμμετοχές στο Βαλκανικό πρωτάθλημα όπου διακρίθηκε.

Bersis-Koutsoubos3-min

Συμμετέχουν με ένα Mitsubishi της Rally Art στην κατηγορία Classic.

Bersis-Koutsoubos5-min

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Θα είμαστε «μαζί σας» καθημερινά και θα σας παρακολουθούμε ανελλιπώς – μαζί με όλους τους Έλληνες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO