spot_img
HomeMOTOΑΓΩΝΕΣPecco Bagnaia με Ducati

Pecco Bagnaia με Ducati

Pecco Bagnaia με Ducati
  • Ο Francesco-Pecco-Bagnaia συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Ducati Desmosedici GP 21, με pole position και τρίτη θέση στον τερματισμό του Grand Prix of the Americas, στο Austin
  • Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα ο Ιταλός αναβάτης ξεκίνησε από την πρώτη θέση της σειράς εκκίνησης, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το ταλέντο του αλλά και τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας του
  • Ο Jack Miller, έτερος αναβάτης της ομάδας τερμάτισε στην έβδομη θέση
  • Μετά το αποτέλεσμα στο Austin, η Ducati συνεχίζει να προηγείται στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών ενώ η Ducati Lenovo Team πέρασε στην πρώτη θέση σε αυτό των ομάδων
DUCATI - MOTOGP USA 2021 - PECCO BAGNAIA___4

Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα ο Francesco-Pecco-Bagnaia με την Ducati Desmosedici GP 21 εκκίνησε από την πρώτη θέση του grid, για τρίτο αγώνα στη σειρά ανέβηκε στο βάθρο. Αυτή τη φορά, τις δύο συνεχόμενες νίκες διαδέχθηκε η 3η θέση στο Grand Prix of the Americas, στην ομώνυμη πίστα στο Austin των Η.Π.Α..

Η εκκίνηση του Pecco Bagnaia δεν ήταν η ιδανική, στην πρώτη στροφή έστριψε τρίτος ενώ μετά από μερικούς γύρους βρέθηκε στην 5η θέση. Από το σημείο εκείνο άρχισε την αντεπίθεσή του, η Ducati Desmosedici GP 21 λειτούργησε άψογα, με τον Ιταλό να τερματίζει στην 3η θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και άμεσο αντίπαλό του για τον τίτλο, Fabio Quartararo. Για την ιστορία, νικητής αναδείχθηκε ο Marc Marquez.

DUCATI - MOTOGP USA 2021 - PECCO BAGNAIA - JACK MILLER (Α-Δ)

Ο έτερος αναβάτης της ομάδας, ο Αυστραλός Jack Miller, εκκίνησε από τη 10η θέση, ανέβηκε έως και την τέτρατη αλλά μία απώλεια ρυθμού και μία επαφή – για την οποία δεν ευθυνόταν – με άλλο αναβάτη, περιόρισε τον Αυστραλό στην 7η θέση στον τερματισμό.

Μετά και τον 15ο αγώνα της σεζόν, η Ducati παραμένει στην 1η θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών, ενώ και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των ομάδων, η Ducati Lenovo Team πέρασε πρώτη. Στο πρωτάθλημα των αναβατών, ο Pecco Bagnaia παραμένει στη 2η θέση, πίσω από τον Quartararo, ενώ ο Miller πέρασε στην 4η θέση.

DUCATI - MOTOGP USA 2021 - PECCO BAGNAIA___2

Επόμενος αγώνας, για τρίτη φορά στη σεζόν σε ιταλικό έδαφος, το Grand Prix of Made in Italy and Emilia Romagna, στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli, το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου.

DUCATI - MOTOGP USA 2021 - PECCO BAGNAIA___3
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO