spot_img
HomeMOTOΑΓΩΝΕΣΟ Αλέξανδρος Αρναουτάκης 4ος  

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης 4ος  

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης συμμετείχε στον 4ο αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στην κατηγορία Racing στην πίστα των Μεγάρων με την ομάδα ΡΟΔΑΜΟΤΟ (RodaMoto.gr).

Στον 4ο του αγώνα της σεζόν ο Αρναουτάκης, με χρόνο 1.05.00 που έκανε στα χρονομετρημένα,  ξεκίνησε από την 4η θέση στην σχάρα , και βελτιώνοντας την απόδοση του, σε κάθε αγώνα, τερμάτισε στην 4η θέση ανάμεσα σε 12 αναβάτες. Ο Αρναουτάκης μετά και τον 4ο αγώνα ανεβαίνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πλέον!

95-ARNAOUTAKIS 03

Η 4η θέση στα Μέγαρα, μια πίστα που οδήγησε για πρώτη φορά, ήρθε μετά από αρκετή δουλειά του οδηγού με την ομάδα του, τον μηχανικό του και τις συμβουλές του πολύπρωταθλητή Γιάννη Μπούστα, και δείχνει την φανερή βελτίωση του, αγώνα με αγώνα!

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης είναι πρωτοεμφανιζόμενος  (rookie) στο ΠΠΤ,  ξεκινώντας από τον πρώτο αγώνα στην Τρίπολη, τερματίζοντας στην 5η θέση, κάνοντας καλύτερο χρόνο 1.04.106, βελτιώνοντας τον χρόνο που έκανε στα χρονομετρημένα κατά 6 δευτερόλεπτα!

95-ARNAOUTAKIS 04

Στις Σέρρες ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης οδήγησε και πάλι για πρώτη φορά σε αυτή την πίστα, και έγραψε καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα 1.32.962 και πήρε την 8η θέση στην σχάρα εκκίνησης για τους δυο αγώνες του Σαββατοκύριακου, ενώ τερμάτισε στην 5η θέση στον 2ο αγώνα βελτιώνοντας τον χρόνο του, ενώ στον 3ο αγώνα που έγινε την Κυριακή τερμάτισε στην 6η θέση βελτιώνοντας και άλλο τον χρόνο του κάνοντας καλύτερο γύρο στο  1.30.006.

95-ARNAOUTAKIS 05

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης  είναι από την Ρόδο και είναι 21 χρονών και ξεκίνησε την αγωνιστική του ενασχόληση στα τέλη του 2017 με την ομάδα ΡΟΔΑΜΟΤΟ (RodaMoto.gr) όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον 4ο αγώνα του MiniGP στην κατηγορία Open Pit Bikes, όπου κέρδισε την 3η θέση και το πρώτο του βάθρο!

Στην συνέχεια την επόμενη χρονιά συμμετείχε στην ίδια κατηγορία τους 2 από τους 3 διπλούς αγώνες με 2 νίκες στον 2ο διπλό αγώνα και μια 4η και μια 2η θέση στον 3ο διπλό αγώνα του 2018.

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης είναι οδηγός της ομάδας ΡΟΔΑΜΟΤΟ (RodaMoto.gr), οδηγεί  μια μοτοσυκλέτα KTM RC 390 με  μηχανικό τον Γιώργο Γούλα και με τις σημαντικές συμβουλές της TEAM BOUSTAS TRAINING CAMP, ενώ  αγωνίζεται με ελαστικά της Pirelli και χορηγοί της ομάδας του είναι η Pirelli, η Intramoto, TGS,  Κουλουράδες,  DNA, Motonio, MGR,  TEAM BOUSTAS TRAINING CAMP,  Γεύση και ουσία, Afam, Brembo, Rodamoto.gr, Action trade, GU συμπληρώματα , Η καντίνα της Μιχαλακοπούλου, VGR OHLINS, Κουλουράδες ADVride.gr, Bikerspirit

Φωτογραφίες ©IGF Productions

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO