spot_img
HomeMOTOΑΓΩΝΕΣMotocross Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 23/3/2003

Motocross Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 23/3/2003

Αυτό είναι μόνο η αρχή. Σκαλίζουμε τα αρχεία του Motorsite.gr και δημοσιεύουμε φωτογραφικό υλικό από την πρόσφατη ιστορία των ελληνικών αγώνων που δεν υπάρχει πουθενά.

 Ξεκινάμε με έναν αγώνα Motocross από το Πρωτάθλημα του 2003 που έγινε στην Αχαΐα. Οι περισσότεροι αναβάτες δεν τρέχουν πλέον και σίγουρα θα χαρούν να δουν τις φωτογραφίες τους. Όσοι τρέχουν ακόμη σήμερα τότε έτρεχαν στις κατηγορίες mini και junior.

MXPA230303MJ038_resize

 Μία αναδρομή για να δουν και οι νεότεροι τον Δημήτρη Μερεμετσάκη, τον Αλέξανδρο Παπανικολάκη, τον Δημήτρη Κεραμιδά, τον Σταμάτη Λυρίου (πατέρα του Νίκου που πρωταγωνιστεί σήμερα) και βέβαια τον μοναδικό Λευτέρη Καρέτσο.

Περιηγηθείτε στο φωτογραφικό υλικό κοινοποιήστε ελεύθερα όποιες φωτογραφίες θέλετε και γράψτε μας τα σχόλια σας, στην αντίστοιχη δημοσίευση μας στο Facebook του Motorsite.gr. Αν δείτε στις φωτογραφίες αναβάτες που γνωρίζετε, κοινοποιήστε τους το άρθρο για να κάνουν και αυτοί μία ευχάριστη βουτιά στο παρελθόν. Θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια άρθρα, με περισσότερο υλικό. Όχι μόνο από Motocross, αλλά κάθε είδους αγώνα που παρακολουθήσαμε κυρίως την δεκαετία του 2000 – 2010.

Κατηγορίες:

125cc

250cc

Open

Mini-Junior

Απονομές

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO