spot_img
HomeΑΓΩΝΕΣSCRAMBLE9ο SAND SCRAMBLE  Φωτογραφίες -Video - Αποτελέσματα

9ο SAND SCRAMBLE  Φωτογραφίες -Video – Αποτελέσματα

Για άλλη μία φορά ο Μανώλης Νανάκος με τον Γιάννη Στρατηγάκη και την παρέα του Beach bar Coco Ammos, φρόντισαν να μας τραβήξουν στα Πυργαδίκια για να περάσουμε ένα διαφορετικό σαββατοκύριακο. Στις 3 & 4 Αυγούστου σχεδόν 50 αγωνιζόμενοι συμμετείχαν στο μοναδικό αυτό event, προσφέροντας αγωνιστικό θέαμα στους τυχερούς θεατές που συνδύασαν θέαμα με βουτιές, δροσερά ροφήματα και λαχταριστούς μεζέδες. Τέτοιος συνδυασμός πουθενά!  

SANDSCRAMBLE092

Ακόμη και όσοι δεν ήταν αγωνιζόμενοι, εκμεταλλεύτηκαν την αφορμή και πέρασαν ένα ξεχωριστό τριήμερο κατασκηνώνοντας δωρεάν στον διαθέσιμο ειδικά  για την περίσταση χώρο.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση, ήταν πως για μία ακόμη φορά σχεδόν τίποτα δεν ήταν ίδιο με την προηγούμενη φορά. Oι οργανωτές όχι μόνο δεν έχουν βαρεθεί κάθε χρόνο να στήνουν αυτή την εκδήλωση, αλλά κάθε φορά στήνουν το sand scramble με περισσότερο κέφι και το εξελίσουν βελτιώνοντας το επίπεδο της διοργάνωσης. Νέα διαδρομή, καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή, περισσότερα στελέχη σε όλα τα πόστα και μία μοναδική διαδικασία εκκίνησης, με τρία όμορφα που έδωσαν μία διαφορετική νότα. Η προσωρινά διαμορφωμένη πίστα ήταν απλωμένη σε μεγαλύτερη έκταση και ήταν εντελώς διαφορετική για μία ακόμη φορά. Το πότισμα της ήταν συνεχές στα νευραλγικά σημεία για να μην προβληματίσει καθόλου η σκόνη.Υπήρχε πάλι στεγασμένος χώρος για αρκετούς θεατές που δεν ταλαιπωρήθηκαν από τον καυτό ήλιο. Όπως κάθε χρόνο όμως υπήρχε εκφώνηση για να μπορούν όλοι να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και να μην αρκούνται να παρακολουθούν κάποιους που οδηγούν μοτοσυκλέτες. . Πράγματα που θα ζήλευαν πολλοί  πρωταθληματικοί αγώνες.

SANDSCRAMBLE253

Αυτό το event είναι μοναδικό στην χώρα μας και δεν γίνεται πουθενά αλλού κάτι αντίστοιχο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να δημιουργηθεί. Ήταν η επιμονή του Μανώλη και η στήριξη του Γιάννη και του Νίκου που κατάφεραν να δώσουν στους τοπικούς άρχοντες να καταλάβουν τη σημασία του γεγονότος για να επιτρέψουν την διεξαγωγή του.  Πολύ σημαντικό για την περιοχή που την γνωρίζουν κάθε χρόνο νέοι επισκέπτες, ενώ διαφορετικά οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα γνώριζαν την ύπαρξη της. Σημαντικό όμως και για την αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Βλέπετε ότι οι θεατές των αγώνων έχουν περιοριστεί τα τελευταία χρόνια. Στην περίπτωση του Sand scramble αντί να ψάχνουμε πως θα προσεγγίσουμε τους παραπανίσιους θεατές, πηγαίνουμε εμείς κοντά τους, δείχνουμε την συναρπαστική πλευρά της μοτοσυκλέτας με στόχο να τους …προσηλυτίσουμε για να πάνε και σε κάποιον άλλο αγώνα που θα γίνει κοντά τους.

SANDSCRAMBLE194

Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Άλλωστε δεν ήταν επίσημος αγώνας. Εννοείται ότι ο Γιάννης Τουρατζίδης έδειξε για μία ακόμη φορά την κλάση του κερδίζοντας όπως ήταν φυσικό, την κατηγορία του και την γενική κατάταξη στον super τελικό.  Όλοι όμως προσέφεραν θέαμα και έκαναν προπόνηση αποκομίζοντας βελτιώνοντας την τεχνική τους στο αμμώδες τερέν. Εντυπωσίασε πάντως με την απόδοση του και  ο Αλέξης Γεωργαντάς, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η δυναμική παρουσία του μαχητικού βετεράνου εντουρά Ανδρέα Κυρίτση.

Στις 400 φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε στιγμιότυπα από τις μάχες στην άμμο. Για να έχετε πλήρη εικόνα, δείτε τα Video που επιμελήθηκε ο Παντελής Τζερτζεβέλης για το LIVE MEDIA και τα πλάνα από drone που μας παραχώρησε ευγενικά ο Σταύρος Παπανικολάου.

Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι στο επετειακό 10o SAND SCRAMBLE

Aποτελέσματα

Απονομές


RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO