spot_img
HomeΑΓΩΝΕΣSCRAMBLEΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Scramble OME 2009

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scramble OME 2009

Σκόνη και… λάσπη

Στο γνώριμο χώρο λίγο έξω απ’ την Πάτρα, πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος της ΟΜΕ. 99 αναβάτες απ’ όλες τις κατηγορίες συμμετείχαν στον αγώνα που είχε μεγάλη δυσκολία. Ο λόγος ήταν τέσσερα περάσματα από βαθιά λάσπη που ταλαιπώρησαν όλους τους αναβάτες και οδήγησαν αρκετούς σε εγκατάλειψη. Δεν ήταν μόνο οι μεγάλες λακκούβες που “μύριζαν” εγκατάλειψη αλλά και οι γλιστερές ανηφόρες που ακολουθούσαν. Όσοι κατάφεραν να μην κολλήσουν στις λάσπες, οδηγούσαν σε αρκετή σκόνη, χωρίς όμως να γίνεται επικίνδυνη η κατάσταση. Όλοι δοκιμάστηκαν, και όσοι ακολούθησαν σωστή στρατηγική, τερμάτισαν. Πολύ καλή δουλειά έκαναν οι άνθρωποι της οργάνωσης, βοηθώντας την κατάσταση, και ελέγχοντας την οριοθέτηση της διαδρομής.

SCPA150309113

SC1

Στη μικρή κατηγορία, κυριάρχησε άνετα ο Γιώργος Ηλιόπουλος με πάνω από πέντε λεπτά διαφορά, απ’ τον “team-mate” Νεκτάριο Παπαβασιλείου που θυμήθηκε τα χρόνια που κυριαρχούσε με 125 δίχρονο. Τερμάτισε δεύτερος, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Ροζάκης. Και οι τρεις αναβάτες συμπλήρωσαν 14 γύρους. Τέταρτος τερμάτισε ο Δημήτρης Κατριβέσης και πέμπτος ο Βασίλης Κατεβάκης.

SCPA150309022

SC2

Άπιαστος ήταν στην κατηγορία ο Δημήτρης Βαγγελάκος που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τετράχρονο Yamaha YZ450F, με το οποίο θα αγωνίζεται φέτος. Πήρε άνετα τη νίκη, με δεύτερο τον Σταμάτη Μαντά, έξι λεπτά πίσω του. με έναν γύρο λιγότερο τερμάτισε τρίτος ο Κώστας Κόκκινος, με τέταρτο τον Κυριάκο Ιωάννου και πέμπτο τον Μιχάλη Προβιά.

SCPA150309053

SC3

Μόλις έξι συμμετοχές είχε η κατηγορία που ανέδειξε νικητή τον Γιώργο Μανωλίδη και δεύτερο με ένα λεπτό διαφορά, τον Παναγιώτη Θερριό. Τρίτος τερμάτισε ο Άγγελος Σαμοθράκης με δύο γύρους λιγότερους, ενώ τέταρτος τερμάτισε ο Κωσταντίνος Γκαβέρος.

SCPA150309ATV016

VETERANS

Στους βετεράνους, συμμετείχαν 12 αναβάτες, εκ των οποίων ταχύτερος και νικητής ήταν ο Σπύρος Σταματόπουλος, συμπληρώνοντας 13 γύρους αγώνα. Δεύτερος τερμάτισε ο Παναγιώτης Ζήκας και τρίτος ο Στράτος Παρτσινέβελος. Τέταρτος τερμάτισε ο Άρης Σταυριανός και πέμπτος ο Βασίλης Παπαδημητρίου.

SCPA150309ATV031

SCATV

Έντεκα “γουρουνάδες” πήραν εκκίνηση στην κατηγορία. Νικητής ήταν ο Γιώργος Καπέλης, με δεύτερο τον Μιχάλη Ζαπάρο και τρίτο τον Γιώργο Γκρομιτσάρη.

SCPA150309ATV044

SCQUAD FUN

Από τους πέντε αναβάτες, τη νίκη πήρε ο Γιώργος Ντουρουντάκης με δεύτερο τον Χρήστο Σταμπολτζή και τρίτο τον Ισαάκ Αραμπατζάκη.

 

Φωτογραφίες

ATV

Αποτελέσματα

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO