spot_img
HomeΑΓΩΝΕΣSCRAMBLEScramble Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2004 2ος Αγώνας

Scramble Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2004 2ος Αγώνας

ΟΡΓΑΝΩΣΗ Α.Λ.Μ.Σ.Ι.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 72

ΚΑΙΡΟΣ – ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Με συνεχή βροχόπτωση όλο το βράδυ του Σαββάτου αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα η όμορφη και δύσκολη διαδρομή έγινε σχεδόν απροσπέλαστη κι από τους 72 οδηγούς που ξεκίνησαν τον αγώνα τερμάτισαν μόνο 11 και αυτό δείχνει το μέγεθος της δυσκολίας.

Δυστυχώς ο καιρός δεν άφησε να φανεί η πολύ καλή δουλειά που έκαναν οι άνθρωποι της λέσχης των Ιωαννίνων στην προσεγμένη και θεαματική διαδρομή αλλά το ευχαριστώ είναι ότι η ανοδική πορεία συνεχίζεται.

Νικητής ήταν όποιος κατάφερε να τερματίσει σε αυτόν τον αγώνα γιατί πραγματικά ήταν μια κόλαση λάσπης και ταλαιπωρίας.  

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Α1 Ολοταχώς προς τον τίτλο

Ο Δημήτρης Βαγγελάκος έκανε το δύο στα δύο και σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη όλων των αντιπάλων έχει φτιάξει μια σημαντική βαθμολογική διαφορά που τον δίνει από τώρα ένα αβαντάζ για τον τίτλο. Πολύ καλή εμφάνιση του Πασχάλη Αβράμπου που ήταν ο δεύτερος και μοναδικός τερματίσαντας της κατηγορίας.

SCPA250404020

Α2 Οδήγησε τέλεια

Με ήρεμη και γρήγορη οδήγηση ο Μιχάλης Τράτζας άλλαξε μερικές φορές την πρώτη θέση με τον Δημήτρη Κεραμιδά που όμως τερμάτισε τερμάτισε τρίτος, για να κερδίσει τελικά άξια, ο Γιαννιώτης οδηγός. Ο Στέλιος Χριστοδούλου έδειξε για ακόμα μια φορά τη μαχητικότητα του τερματίζοντας δεύτερος φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής στην κορυφή της βαθμολογίας. Συγχαρητήρια αξίζουν στον Σπύρο Σταματόπουλο, τον Γιάννη Μπούτζα και τον τοπικό Κώστα Γεωργιάδη που κατάφεραν να τερματίσουν.

SCPA250404081

Β3 Νίκη χρυσάφι

Σημαντική σε αυτή τη φάση κρίνεται η νίκη του Σταμάτη Δημολιάνης που του δίνει μια καλή βαθμολογική διαφορά από το δεύτερο αγώνα, στον  αγώνα αλλά και στο πρωτάθλημα πλέον Γιώργο Μπουζδά που πανάξια πραγματοποιείσαι την πρώτη άνοδο που έχει δείξει τον τελευταίο καιρό.

SCPA250404141

Β4 Πήγαιναν ρόδα ρόδα

Όλο τον αγώνα ο Λευτέρης Καρέτσος με τον Βασίλη Σιαφαρίκα πήγαιναν μια ανάσα, ο ένας από τον άλλον για να τερματίσουν με αυτή τη σειρά τόσο για την κατηγορία αλλά και στην γενική κατάταξη.

Επόμενος αγώνας στις 16 Μαίου από την ΑΛΛΑΣ στη Δεσφίνα

Φωτογραφίες αγώνα 

Αποτελέσματα

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO