spot_img
HomeΑΓΩΝΕΣΤΑΧΥΤΗΤΑΤΑΧΥΤΗΤΑ 2ος - 3ος Αγώνας ΣΕΡΡΕΣ 1500 Φωτογραφίες

ΤΑΧΥΤΗΤΑ 2ος – 3ος Αγώνας ΣΕΡΡΕΣ 1500 Φωτογραφίες

Ένα καυτό τριήμερο από όλες τις απόψεις ζήσαμε στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Η επιλογή της διοργάνωσης ενός διπλού αγώνα ήταν λογική και παράλογη ταυτόχρονα. Από την μία πλευρά δείχνει ότι γίνεται μία προσπάθεια συμμαζέματος των κοστολογίων συμμετοχής των αγωνιζομένων για να μην χρειαστεί να ταξιδέψουν δύο φορές μέχρι τις Σέρρες. Από την άλλη η επιλογή της ημερομηνίας ήταν εξαρχής παρακινδυνευμένη και αποδείχτηκε ότι ήταν λάθος.

 Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες ταλαιπώρησαν τους αγωνιζόμενους, ενώ οι θεατές ήταν ελάχιστοι. Ήταν βλέπετε απολύτως λογικό η πλειοψηφία να προτιμήσει κάποια δροσερή παραλία. Μόνο οι πολύ φανατικοί φίλοι των αγώνων ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν τους νικητές. Αν προσθέσουμε σε όλα τα παραπάνω και τον πολύ μικρό αριθμό συμμετοχών στο φετινό πρωτάθλημα, πραγματικά η Λ.Α.Μ.Σ. ανέλαβε ένα δύσκολο εγχείρημα με τεράστιο οικονομικό ρίσκο. Και δεν μπορώ να διακρίνω κανέναν άλλο λόγο, εκτός από την αγάπη των στελεχών της για το άθλημα και την πρόθεση τους να βοηθήσουν την ομοσπονδία να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα…

TAPA090619NEON024

Για την ιστορία να πούμε ότι οι συμμετοχές ήταν μόλις 47 και οι θεατές του διημέρου δεν ξεπέρασαν τους 400. Όσοι ήταν όμως εκεί, πραγματικά αποζημιώθηκαν από το θέαμα που παρακολούθησαν. Ειδικά οι μάχες στα SUPERBIKE ήταν απίστευτες. Ας δούμε όμως αυτούς που διακρίθηκαν με την σειρά.

Στην κατηγορία των ΝΕΩΝ  ο 14χρονος Γιάννης Περιστεράς επικράτησε και τις δύο ημέρες μονοπωλώντας τις νίκες και καταγράφοντας νέα ρεκόρ. Σταθερά δεύτερος ήταν ο Χρήστος Παπανικολάου ενώ από μία Τρίτη και μία τέταρτη  θέση στους αγώνες των δύο ημερών κατέκτησαν ο Θωμάς Σκούρτας και ο Γιώργος Γερακιανάκης

TAPA090619RACING-SS300039

Και στην κατηγορία OPEN ο νικητής ήταν ίδιος και τις δύο ημέρες. Ο Στέφανος Δέσκας ήταν ο κυρίαρχος σε αυτή την κατηγορία με τον Μανώλη Σείτη να τον ακολουθεί. Την τρίτη θέση του βάθρου την κατέκτησε ο Κώστας Ιγνατιάδης το Σάββατο  και ο Γιώργος Τέγος την Κυριακή. 

SS300/Racing Δύο φορές νικητής στην κατηγορία όπου αγωνίζονται ταυτόχρονα τα τετράχρονα 300άρια με τα δίχρονα δυομισάρια ήταν ο Λέανδρος Ντότσικας. Ο Γιάννης Περιστεράς όμως δεν ήταν ένας εύκολος αντίπαλος αφού την Κυριακή έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την νίκη. Το σίγουρο είναι πως στους επόμενους αγώνες το ενδιαφέρον θα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Σταθερά πίσω από τους δύο πρώτους ήταν ο Χήστος Παπανικολάου που κατέκτησε και τις δύο ημέρες την τρίτη θέση.

TAPA090619OPEN090

Στα SS600 o Δημήτρης Καρακώστας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της κατηγορίας κερδίζοντας με μεγάλη άνεση και τις δύο ημέρες. Οι μάχες δόθηκες για τις επόμενες θέσεις, αλλά ο Σταύρος Τριντής ήταν αυτός που επικράτησε και τις δύο ημέρες κατακτώντας την δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση του βάθρου το Σάββατο ανέβηκε ο Mihail Florov και την Κυριακή ο Αλέξης Παπαγεωργίου.

Στα SUPERBIKE είχαμε πραγματικά σκληρές μονομαχίες για όλες τις θέσεις. Το Σάββατο η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Σωτήρη Μπεγνή και τον Σάκη Συνιώρη ανέδειξε νικητή τον Μπεγνή ενώ πίσω από τους δύο πρώτους τερμάτισε ο Μιχάλης Κουτσουμπός.

TAPA080619SBK124

Την Κυριακή είδαμε τους ίδιους πρωταγωνιστές σε μία ακόμη πιο σκληρή κόντρα για την πρώτη θέση, ενώ αντίστοιχη μονομαχία παρακολουθήσαμε για τρίτη θέση ανάμεσα στον Μ. Κουτσουμπό και τον Λευτέρη Πίππο. Ήταν τόσο μαχητικοί και επίμονοι οι τέσσερεις πρώτοι αναβάτες που δεν θα ήταν αδικία να μοιραστούν οι δύο πρώτοι το κύπελλο του νικητή και οι δύο επόμενοι την να μοιραστούν την δεύτερη θέση. Η κατάταξη πραγματικά κρίθηκε στην γραμμή του τερματισμού! Νικητής στον 3ο αγώνα του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Συνιώρης με δεύτερο τον Μπεγνή και τρίτο τον Πίππο.

TAPA090619APO015

 

Φωτογραφίες 

Σάββατο

SSP

SBK

SS300

OPEN

NEON

Απονομές

Αποτελέσματα

Κυριακή

SSP

SBK

SS300

OPEN

NEON

Απονομές

Αποτελέσματα

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO