spot_img
HomeΑΓΩΝΕΣΤΑΧΥΤΗΤΑΤαχύτητα - Κύπελλο Βορείου Ελλάδος 2004

Ταχύτητα – Κύπελλο Βορείου Ελλάδος 2004

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 24

 ΚΑΙΡΟΣ -ΣΥΝΘΗΚΕΣ : Καθαρά ανοιξιάτικος καιρός με υψηλή θερμοκρασία που δημιούργησε γενικά ένα ευχάριστο κλίμα στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, άλλωστε, οι υψηλές θερμοκρασίες πάντα ευνοούν την πρόσφυση των ελαστικών που χρειάζονται λιγότερο ζέσταμα), καθώς και την παρακολούθηση του αγώνα.

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 300. Όχι λίγοι αν τους συγκρίνουμε ακόμη και με αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ταχύτητας, ούτε όμως πολλοί την στιγμή που για πρώτη φορά η είσοδος ήταν δωρεάν!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Στα γνωστά επίπεδα των αγώνων της συγκεκριμένης λέσχης, πάντως φαίνεται οι αγωνιζόμενοι να αναγνωρίζουν ότι με λίγες συμμετοχές, με μειωμένο παράβολο και ελεύθερη είσοδο θεατών, δεν υπάρχει δυνατότητα οργάνωσης στο επίπεδο των πρωταθληματικών αγώνων. Από εμάς ένα μπράβο για την κατάργηση του εισιτηρίου!

TABE210304013

ΣΧΟΛΙΟ: Η μετονομασία του μέχρι τώρα κυπέλλου Β. Ελλάδας σε κύπελλο Δράσις συνοδεύεται από ανάλογες διαφοροποιήσεις στον κανονισμό των αγώνων όπου καταργούνται οι γεωγραφικοί περιορισμοί για τους συμμετέχοντες. Στόχος του Προέδρου της “Δράσις” είναι να παραμείνουν οι αγώνες του κυπέλλου προσιτοί σε χομπίστες και νέους αναβάτες χωρίς υποστήριξη. Για τους υπόλοιπους θα συνεχίσει να είναι μια ευκαιρία προπόνησης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, σε συνθήκες πραγματικού αγώνα.

TABE210304015

Ο ΑΓΩΝΑΣ: Κατά τη διάρκεια του διημέρου δόθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες μάχες για μια θέση στο βάθρο. Αξίζει αναφοράς η δυναμική είσοδος του Σπύρου Κυρίτση στην F600 των νέων αναβατών. Εμφανίσθηκε για πρώτη φορά με υποδομή επαγγελματία για τα ελληνικά δεδομένα και πήρε δυο νίκες με το καλημέρα! Οδηγούσε ZXR 600. Aντίστοιχα δυο νίκες στην STOCKSPORT των νέων κατέκτησε ο Δημήτρης Γάκης, με R1. Στα STOCKSPORT της SPORTPRODUCTION έδωσε σκληρές μάχες ο Σάκης Μαλαμίδης με τους αδελφούς Edan, ενώ την Κυριακή πήρε μια καθαρή νίκη μετά από σκληρό αγώνα. Στα 600άρια της SPORT PRODUCTION μονομάχησαν για την νίκη ο Χρήστος Πετρίδης με τον Στ. Κρεμάλα. Το Σάββατο ο “Παππούς” Πετρίδης έδειξε τις δυνατότητές του κατακτώντας την νίκη. Την Κυριακή όμως, μια πτώση του Πετρίδη (φωτό) επέτρεψε στον Κρεμάλα να πάρει την νίκη της ημέρας. Μοναδική παρουσία στην κατηγορία Racing ο Βασίλης Μυρογιάννης, ενώ ο Ανδρέας Τσουκαλάς συμμετείχε αποκλειστικά για λόγους προπόνησης.

Φωτογραφίες Αγώνα

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO