spot_img
HomeΑΓΩΝΕΣDRAGSTERDragster Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2ος αγώνας Πολύκαστρο 2009

Dragster Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2ος αγώνας Πολύκαστρο 2009

Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster ήταν ίσως ο αγώνας με τη χειρότερη ροή, που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Φυσικά το βασικό πρόβλημα ήταν οι διακοπές της Δ.Ε.Η. που δεν επέτρεπαν την λειτουργία των χρονομετρών. Οι καθυστερήσεις που δημιουργήθηκαν όμως ήταν τόσο μεγάλες που τα δοκιμαστικά του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν στις 20:30!

DRAG240509MOTO027

ΟΚ! Ήταν κάτι που δεν περίμεναν οι διοργανωτές και δεν είχαν έτοιμη την εναλλακτική λύση. Την Κυριακή το πρωί όμως γιατί δεν είχαν φροντίσει να υπάρχει μία γεννήτρια ρεύματος καλού – κακού. Γιατί έπρεπε να φθάσει 12 το μεσημέρι για να δοθεί λύση; Και πάλι να πω ότι ήταν ένα πρόβλημα που δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Έλα όμως που αυτό το πρόβλημα προστίθεται στο ήδη χαλαρό ρυθμό ροής που βλέπουμε στους περισσότερους αγώνες.

DRAG240509AUTO002

Δεν μας πειράζει τόσο που ταλαιπωρηθήκαμε εμείς, οι εργαζόμενοι για την οργάνωση και όσοι έχουν άμεση σχέση με το θέμα , ούτε μας ενοχλεί τόσο πολύ το ότι δημιουργήθηκε εκνευρισμός στους αγωνιζόμενους που δικαίως αγανάκτησαν. Μας ενοχλεί πάρα πολύ όμως που απογοητεύτηκαν οι 2000 σχεδόν θεατές που σε μία ημέρα με καύσωνα επέλεξαν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους σπορ αντί να πάνε σε κάποια παραλία. Πόσοι από αυτούς θα έρθουν στον επόμενο αγώνα; Ήδη η αργή ροή των τελευταίων αγώνων έχει διώξει πολλούς θεατές που αναγκάζονται να φύγουν στα μισά του αγώνα, χωρίς να δουν καν τους τελικούς που καταλήγουν να γίνονται το απόγευμα!

DRAG240509MOTO083

Και να επιστρέψουμε στους λόγους της καθυστέρησης και τις ευθύνες της οργάνωσης. Εντάξει την Δ.Ε.Η. δεν την προέβλεψαν, γεννήτρια δεν βρέθηκε έγκαιρα, η ροή του αγώνα γιατί αλλάζει σύμφωνα με τα κέφια του κάθε αγωνιζόμενου; Γιατί δεν έχει επιβληθεί σχεδόν ποτέ μία ποινή σε αυτούς που δεν προσέρχονται στην εκκίνηση την ώρα που  πρέπει;

DRAG240509AUTO110

Προσοχή λοιπόν στους επόμενους αγώνες γιατί η δύναμη του Dragster είναι οι θεατές που συγκεντρώνει. Αν αυτοί λείψουν τότε θα αραιώσουν και οι αγωνιζόμενοι και θα καταλήξει και αυτό άλλο ένα μηχανοκίνητο σπορ σε μαρασμό. Νομίζουμε ότι δεν το αξίζει.

Φωτογραφίες Αυτοκίνητα

Φωτογραφίες Μοτοσυκλέτες

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO