spot_img
HomeΑΓΩΝΕΣDRAGSTERΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster 2004

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster 2004

 Ένα Απογοητευτικό Ξεκίνημα 

Μετά από πολλές αναβολές, ο πρώτος αγώνας Nτράγκστερ της χρονιάς διοργανώθηκε την Κυριακή 23 Μαΐου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης. Όλοι οι φίλοι του είδους χάρηκαν που επιτέλους θα ξεκινούσε το φετινό πρωτάθλημα και θα ξαναγινόταν αγώνας. Όσοι δεν ήξεραν όμως ότι πολλά είχαν αλλάξει από την προηγούμενη χρονιά, δεν μπορούσαν να φαντασθούν το τι θα γίνει!

Τον αγώνα ανέλαβαν να διοργανώσουν τα νέα μέλη του DRC (Dragster Racing Club) και η νέα εταιρεία που ανέλαβε το Promotion των αγώνων DRAGSTER (TRIAD). H έλλειψη εμπειρίας των νέων διοργανωτών και η αδυναμία εύρεσης τρόπου συνεργασίας με έμπειρα στελέχη από προηγούμενους αγώνες οδήγησαν σε ένα μέτριο ξεκίνημα.

DRAG230504MOTO011

Πρώτ’ απ’ όλα η απουσία των οδηγών από την Βόρεια Ελλάδα ήταν εμφανής. Η κατηγορία OPEN στις μοτοσυκλέτες, είχε μόνο 2 συμμετοχές ενώ και από την κατηγορία 5 έλειπαν οι πρωταγωνιστές. Αντίστοιχη όμως ήταν η κατάσταση και στις υπόλοιπες κατηγορίες όπως επίσης και στα αυτοκίνητα όπου τα πραγματικά εντυπωσιακά αυτοκίνητα της AXION DESIGN και το SIERRA του Νεφραίμ δεν έφθαναν για να σώσουν την κατάσταση. Γιατί κακά τα ψέματα όλες οι συμμετοχές είναι σημαντικές και συμπληρώνουν το θέαμα, αυτά όμως που κλέβουν την παράσταση και τις καρδιές των θεατών είναι τα πραγματικά «τέρατα». Έτσι παρά την παρουσία των μοτοσυκλετών του POWERHOUSE το θέαμα για τους φίλους των δυο τροχών ήταν φτωχό. Για τους φίλους του αυτοκινήτου ευτυχώς που το PONTIAC του Παπαφιλίππου «έσπασε» τα χρονόμετρα πετυχαίνοντας στα δοκιμαστικά του Σαββάτου χρόνο 0-400mσε 8.53΄΄!!

DRAG230504MOTO030

Ήταν λοιπόν το θέαμα φτωχό λόγω απουσίας σημαντικών συμμετοχών, υπήρξαν προβλήματα με την λειτουργία των νέων χρονομέτρων και την ροή του προγράμματος, υπήρξε αδυναμία διαχείρισης προβλημάτων που προέκυψαν, υπήρξε και ένας άνευ λόγου τσαμπουκάς από το προσωπικό ασφαλείας, ήρθε και ένα πρόβλημα αποτελεσμάτων πριν από τους τελικούς…..

Φθάσαμε να χαιρόμαστε που δεν έπεσε ξύλο με τόσο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Ο αγώνας πάντως δεν ολοκληρώθηκε και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία επιμερισμού ευθυνών. Για όλους όσους ενδιαφέρονται για το DRAGSTER το σημαντικό είναι ένα. Χιλιάδες θεατές έφυγαν απογοητευμένοι.…

Σημασία έχει να το καταλάβουν, και να προσπαθήσουν να ξανατοποθετήσουν το σπορ που αγαπάνε στην ανοδική τροχιά που είχε μέχρι πέρυσι. Αυτό όμως είναι πολύ δύσκολο! Τόσο δύσκολο, όσο το να διοργανώσεις έναν καλό αγώνα!!!……..

140 Φωτογραφίες MOTO

330 Φωτογραφίες AUTO

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO