spot_img

Isuzu D Max

Isuzu D Max 10Με εμπειρία τεχνογνωσίας στο επαγγελματικό αυτοκίνητο πάνω από 100 χρόνια η Isuzu λανσάρει το νέο της D Max και στην ελληνική αγορά. Με βαριά κληρονομά, η οποία προέρχεται και από την 80χρονη εμπειρία της στην κατασκευή κινητήρων diesel, η οποία ξεκίνησε το 1934, έχει κατασκευάσει περισσότερους από 26 εκατομμύρια κινητήρες diesel όλα αυτά τα χρόνια παγκοσμίως. Μάλιστα η μάρκα φιγουράρει πρώτη σε πωλήσεις στον τομέα της σε 29 συνολικά χώρες.

Η εταιρεία η οποία παράγει τα οχήματά της στην Ταϊλανδή, το νέο Isuzu D-MAX βασίζεται στην υψηλή της αξιοπιστία, στον απόλυτα επαγγελματικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και την μεγάλη του Isuzu D Max 12αντοχή, αλλά και σε τεχνολογικές καινοτομίες οι οποίες εφαρμόζονται στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Εξωτερικά παρουσιάζεται με μυώδη εμφάνιση και σφηνοειδή σχεδίαση, ενώ τώρα έχει χαμηλότερο συντελεστή οπισθέλκουσας από το απερχόμενο μοντέλο, με αυξημένη άνεση και πολυτέλεια. Πρόκειται για ένα κολοεξοπλισμένο επαγγελματικό αυτοκίνητο, τόσο στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, όσο και στον εξοπλισμό άνεσης και ψυχαγωγίας.

Isuzu D Max 20Καινοτόμος κινητήρας
Η μεγάλη του καινοτομία έγγυται στο γεγονός ότι τώρα εφοδιάζεται με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα RZ4E-TC Hi-Power των 1,9 λίτρων, ισχύος 164 ίππων/ 3.600 σ.α.λ. με ροπή 360Nm/2.000-2.500 σ.α.λ. προδιαγραφών ρύπων Euro 6b, χωρίς τη χρήση AdBlue. O κινητήρας αυτός είναι εξοπλισμένος με τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας (VGS Turbo), αποδίδοντας επίπεδη ροπή για πολύ καλές επιταχύνσεις σε ανοιχτούς δρόμους, αλλά και εξαιρετική οδική συμπεριφορά σε εκτός δρόμου διαδρομές. ΕIsuzu D Max 13ίναι εφοδιασμένος με σύστημα αυτόματης αναγέννησης DPD για καύση μικροσωματιδίων (PM). Η κατανάλωσή του, αναλόγως της έκδοσης ου μοντέλου, κυμαίνεται από 6,2 έως και 7,8 λίτρα/100 χλμ. Η ελκτική δύναμη δε είναι 3,5 τόνων. Εντελώς νέα είναι και τα κιβώτια ταχυτήτων που χρησιμοποιεί. Τώρα είναι διαθέσιμα 6άρι αυτόματο, αλλά και 6άρι χειροκίνητο σχεδόν σε κάθε διαθέσιμη έκδοση (Regular Cab, Extended Cab, Crew Cab).

Ηλεκτρονικά συστήματα
Η Isuzu τοποθετεί όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας σε κάθε της έκδοση, θεωρώντας ότι αυτά πρέπει να είναι στάνταρ, προκειμένου να πIsuzu D Max 19αραμένει σε κάθε διαδρομή η οδική συμπεριφορά ασφαλής και προβλέψιμη. Να σημειώσουμε ότι το Hill Start Assist (HSA) ενεργοποιείται αυτόματα σε δρόμους με μεγάλες κλίσεις, προκειμένου να προφυλάξει το D-MAX να κυλίσει όταν ξεκινά από στάση. Ανάλογα, το Hill Descent Control (HDC) φροντίζει για την ομαλή κατάβαση, ελέγχοντας με απόλυτο έλεγχο την ταχύτητα. Στον εξοπλισμό του υπάρχουν και άλλα συστήματα, όπως το Brake Assist , Anti-lock Brake System (ABS), Electronic Brake force Distribution.

Isuzu D Max 21Στιβαρή κατασκευή
Όλα τα εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν πάνω σε ένα εξαιρετικά στιβαρό και άκαμπτο πλαίσιο τύπου σκάλας, σχεδιασμένο να απορροφά σημαντικά ποσοστά ενέργειας από πιθανές συγκρούσεις. Διαθέτει πλαϊνές μπάρες προστασίας, συνολικά 6 αερόσακους, προεντατήρες και περιοριστές, έτσι ώστε οδηγός και επιβάτες να παραμένουν ασφαλείς αν συμβεί κάτι κακό.

Isuzu D Max 15Με πολύ καλό εξοπλισμό
Με χώρους και καλή ποιότητα κατασκευής, διαθέτει νέα καθίσματα, πολλούς εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους, ειδικά εξελιγμένο ηχοσύστημα για το συγκεκριμένο μοντέλο από την Pioneer με 8 ηχεία, σύστημα πλοήγησης, κλιματισμό κ.α.

Οδική συμπεριφορά
Η νέα ανάρτηση που διαθέτει σε συνδυασμό με το εξελιγμένο πλαίσιο και την ευκολία οδήγησης τα κάνει όλα πολύ εύκολα. Isuzu D Max 22Στη σύντομη οδηγική μας εμπειρία διαπιστώσαμε ότι μπορεί να περνά από παντού, φτάνει να μην φοβάται ο οδηγός του. Με πολύ περιορισμένα επίπεδα θορύβου, πολύ καλή περιμετρική ορατότητα από τη θέση του οδηγού, σαφές σύστημα διευθύνσεως, αποτελεσματικά φρένα μπορεί να ολοκληρώσει την οποιαδήποτε δύσκολη αποστολή που θα του ανατεθεί. Πραγματικά έγινε πολύ καλή και σοβαρή δουλειά από την Isuzu, προκειμένου να σταθεί απέναντι από τον ισχυρότατο ανταγωνισμό. Εξακολουθεί και παραμένει μια από τις κορυφαίες προτάσεις στην αγορά, τώρα πιο όμορφο σχεδιαστικά, με καινοτόμο κινητήρα, εξελιγμένη ανάρτηση και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού.

Isuzu D Max 16Πόσο κοστίζει
Οι προτεινόμενες τιμές του νέου Isuzu D Max με τον ΦΠΑ και το τέλος ταξινόμησης είναι:
Double Cab από 30.150 έως και 38.650€
Extended Cab από 26.600 έως και 31.850€
Single Cab από 21.900 έως και 25.600€

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO