spot_img

Porsche

Porsche

Τι κοινό έχουν η Cayenne Platinum Edition με την ιστιοπλοΐα και τον πιο απαιτητικό αγώνα, τον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου; Και οι δυο είναι σχεδιασμένοι για να ανεβάζουν την αδρεναλίνη, να πυροδοτούν το πάθος, και να αναδεικνύουν την πιο δυναμική πλευρά κάθε ανθρώπου. Το τριήμερο event του Andros Race τα είχε όλα: εξαιρετικές επιδόσεις, δυναμισμό και ανθρώπους που γνωρίζουν πως να ξεπερνούν τα όρια για να κάνουν τους στόχους τους πραγματικότητα.

Η Porsche, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον όμιλο Μοτοδυναμική, στήριξε για πρώτη φορά τον θεσμό του Andros Race αποδεικνύοντας ότι το να επιτυγχάνεις επιδόσεις σε δύσκολες συνθήκες με πάθος και επιμονή είναι αυτό που σε ξεχωρίζει και σε κατατάσσει στους ηγέτες. Όταν αγαπάς κάτι και αφοσιώνεσαι, μπορείς όχι μόνο να πετύχεις αλλά και να ξεπεράσεις τα όρια σου. Η Porsche είναι χορηγός του αγώνα της Άνδρου και, επίσης, του σκάφους «Blackjack».

Την Άνδρο και τους οπαδούς της Ιστιοπλοΐας επέλεξε η ομάδα της Porsche για να παρουσιάσει την νέα έκδοση Cayenne Platinum Edition αποδεικνύοντας ότι η πολυτέλεια συνδυάζεται τέλεια με την χρηστικότητα και τις δύσκολες συνθήκες. Η νέα Porsche Cayenne Platinum Edition που έρχεται να προστεθεί στην «οικογένεια» της Cayenne, διαμορφώθηκε από πάθος και διαθέτει μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, βαμμένα και φινιρισμένα σε satin Platinum απόχρωση, καθώς και με πρόσθετο πλούσιο εξοπλισμό. To αποτέλεσμα είναι μια μοναδική σε στυλ και εξοπλισμό έκδοση της Cayenne.

Andros Race 2022 - PorsceBW-906976

Ο πρόσθετος εξοπλισμός που διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός της έκδοσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, προβολείς LED με ενσωματωμένο το Porsche Dynamic Light System (PDLS), την πανοραμική οροφή, τα φιμέ κρύσταλλα, το ηχοσύστημα Bose surround, τον περιφερειακό φωτισμό, τα δερμάτινα sport καθίσματα με 8 διαθέσιμες ρυθμίσεις, τα προσκέφαλα εμπρός και πίσω με χαραγμένο το λογότυπο Porsche – και τέλος ένα αναλογικό ρολόι, στην κορυφή του ταμπλό.

Andros Race 2022 - PorsceBW-907103

Το concept του event βασίστηκε στο μήνυμα composed with passion ενώ όλη ατμόσφαιρα ήταν σε black & white” χρωματισμούς. Το παρόν, επιπλέον, έδωσαν και δυο Porsche Cayenne Platinum Edition, σε άσπρο και μαύρο χρώμα οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο και φωτισμένο με προβολείς χώρο, στην αμμώδη παραλία, ενισχύοντας τον δυναμικό χαρακτήρα του SUV που αισθάνεται άνετα στο φυσικό του περιβάλλον. Την βραδιά άνοιξε ο επικεφαλής Porsche του ομίλου Μοτοδυναμική, κος. Νίκος Σινογιάννης, οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους, μίλησε για την επέτειο των 20 χρόνων Cayenne και παρουσίασε τη νέα πολυτελή έκδοση.

Gallery Porsche Αγώνα Άνδρου

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO