spot_img

Ranger Wildtracker RV

Ranger Wildtracker RV

Το Ranger Wildtracker RV είναι ένα “έργο” για τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας. Έχοντας στο νου όμως​την ασφάλεια, την υγιεινή, τις ανέσεις και τον σεβασμό στο περιβάλλον.

Κρατώντας ως βάση το εξαιρετικό Ford Ranger Wildtrak 3.2, προχωρήσαμε σε 1ο στάδιο στον εμπλουτισμό και βελτίωση του μηχανολογικού εξοπλισμού, ώστε να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των “ανιχνευτών” των ειδικών 4×4 διαδρομών.
Οι τομείς που επεμβήκαμε είναι η μηχανή, τα καθίσματα, ο εξωτερικός φωτισμός, το εμπρόσθιο διαφορικό, οι αναρτήσεις, οί προφυλακτήρες οι ζάντες και τα ελαστικά καί αυτονομία του, αλλάζοντας τήν δεξαμανή καυσίμου. Προστέθηκε εξοπλισμός off road για πρόσθετη ασφάλεια και δυνατότητα ανάκτησης των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου. Εργάτες εμπρός και πίσω.

Σε 2ο στάδιο μελετήσαμε ένα σχέδιο αντικατάστασης της καρότσας με κλειστό κουβούκλιο δυνατοτήτων υποστήριξης διαβίωσης στην φύση.

Σε 3ο στάδιο εξετάσαμε με τους συνεργάτες μας αν αυτή η μελέτη μπορούσε να κατασκευαστεί με συγκεκριμένα επιλεγμένα υλικά , χωρίς άλλη εξωτερική βοήθεια.
Το κουβούκλιο θα έπρέπε να υποστηρίζει δεξαμενή νερού με σύστημα επαναπλήρωσης , φίλτρα καθαρισμού νερού, κουζίνα, ψυγείο, χημική τουαλέτα, ντουζιέρα, χώρο εσωτερικό καί εξωτερικό ξεκούρασης, χώρο ύπνου, ηλεκτρολογική εγκατάσταση από ανανεώσιμες πηγές, ώστε η λειτουργία του κουβουκλίου να μήν επιβαρύνει καθόλου το περιβάλλον.Ολα αυτά για 2 άτομα τουλάχιστον, πλέον παροχής υποστήριξης σε άλλα 4 -5 άτομα

Σε 4ο στάδιο προχωρήσαμε στην κατασκευή του επί του αυτοκινήτου, ολοκληρώνοντάς το έπειτα από αρκετές αλλαγές και δοκιμές, εφαρμόζοντας ο καθένας μας νου, τέχνη και πολλή αγάπη για την φύση.

Το αποτέλεσμα είναι ένα σύγχρονο, ασφαλές και κυρίως “καθαρό” ως προς την διαμονή στην φύση όχημα ελευθέρου χρόνου.

Πολλές ακόμα φωτογραφίες από την παρουσίαση μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Το video της παρουσίασης μπορείτε να δείτε εδώ:

Κύριοι Συντελεστές του έργου :
Η Κοσκερίδης αμαξώματα, για το κουβούκλιο
Η Primo του Ηλία Μωυσίδη για ταπετσαρίες εσω – εξω
Η Woodlidea του Νίκου Λύσσα για τα έπιπλα
Η Βροχίδης Χατζής για τον σχεδιασμό -οργάνωση – εκτέλεση .

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO