spot_img
HomeΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗJeep® Wrangler Beach Edition:

Jeep® Wrangler Beach Edition:

Jeep® Wrangler Beach Edition:
  • Στην καρδιά του χειμώνα, η Jeep, υπενθυμίζει το αιώνιο καλοκαίρι της παραλίας Daytona στη Φλόριντα, με μια νέα, συλλεκτική έκδοση του εμβληματικού Wrangler.
  • Με συνολικά διαθέσιμες μόλις 500 μονάδες, το Wrangler Beach Edition εφοδιάζεται με μια σειρά χαρακτηριστικών που το καθιστούν ιδανικό για τις παραλίες των Η.Π.Α., τόσο όσον αφορά στις τεχνικές προδιαγραφές, όσο και στην ξεχωριστή εμφάνιση.
  • Η νέα ειδική έκδοση που δημιουργήθηκε με αφορμή τη διοργάνωση Jeep Beach 2022, τονίζει τις κορυφαίες επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρουν τα μοντέλα της μάρκας και ειδικότερα τα Wrangler και Gladiator.

Κάθε χρόνο, η διοργάνωση Jeep® Beach με επίκεντρο τη διάσημη παραλία Daytona στη Φλόριντα των Η.Π.Α., συγκεντρώνει περισσότερους από 200.000 φίλους της μάρκας και 20.000 αυτοκίνητα. Εκτός από τη συνάντηση με φίλους της περιπέτειας, οι συμμετέχοντας στο πλαίσιο της διοργάνωσης προσφέρουν και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, έχοντας προσφέρει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα.

JP021_399WR2fgtvnplggedga817b6m1up1fm

Για να γιορτάσει αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση, για το 2022 η Jeep ετοίμασε τη συλλεκτική έκδοση Wrangler Beach Edition, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες και θα φέρει μια σειρά στοιχείων που θα την καθιστούν ιδανική για τις παραλίες και όσους αγαπούν τις δραστηριότητες δίπλα στη θάλασσα. Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ελαστικών BF Goodrich T/A KO2 σε τροχούς 17 ιντσών και φαρδύτερα φτερά ώστε να τα φιλοξενήσουν, «κοντύτερο» πίσω διαφορικό, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 3,8εκ., αλλά και ενισχυμένη πόρτα του χώρου αποσκευών, έτσι ώστε οι φανατικοί του surf να φορτώνουν με μεγαλύτερη ευκολία τον εξοπλισμό τους. Εκτός από τους εντυπωσιακούς τροχούς, εξωτερικά το Jeep Wrangler Beach Edition ξεχωρίζει χάρη στα ειδικά αυτοκόλλητα και βέβαια το κίτρινο χρώμα High Velocity που διασφαλίζει ότι αυτό το Wrangler δεν θα περάσει απαρατήρητο ακόμα και στις γεμάτες με εντυπωσιακές παρουσίες παραλίες των Η.Π.Α.

JP021_398WRj7t7crm37qs83vanrnm4jbvim1

«Όπως και το ετήσιο Easter Jeep Safari στη Γιούτα, το Jeep Beach στη Φλόριντα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις των φίλων της Jeep», ανέφερε ο κ. Jim Morrison, Επικεφαλής της μάρκας στη Βόρεια Αμερική. «Ακούμε τις επιθυμίες των φίλων μας για οχήματα που είναι έτοιμα να κατακτήσουν τις παραλίες και έτσι με αφορμή αυτή τη μεγάλη γιορτή παρουσιάζουμε τη συλλεκτική έκδοση Jeep Beach Edition, αλλά και το νέο εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα High Velocity

JP021_400WRlrdthmn0ijgco809kcmdfh135a
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO