spot_img
HomeΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΗ Porsche παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις για την Panamera.

Η Porsche παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις για την Panamera.

Η Porsche παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις για την Panamera.

Οι νέες αυτές εκδόσεις των Panamera συνδυάζουν διακριτικά στοιχεία Satin Gloss Platinum  με μια εκτεταμένη λίστα standard εξοπλισμού σε όλες τις εκδοχές Panamera (1), Panamera 4, Panamera 4 E-Hybrid και προσφέρονται σε ειδική, προνομιακή τιμή. 

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. 

img

Πρόσθετος εξοπλισμός που συνήθως ανήκει στις προαιρετικές επιλογές στις εκδόσεις Platinum περιλαμβάνεται στον βασικό, με επιπλέον στοιχεία που τονίζουν την μοναδικότητα της έκδοσης και αυξάνουν το exclusivity του αυτοκινήτου. 

Ρυθμιζόμενη πνευματική ανάρτηση που συνεργάζεται με το Porsche Active Suspension Management (PASM), εξωτερικοί καθρέπτες με αυτόματη φωτοσκίαση, προβολείς LED matrix με σύστημα Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), πανοραμική οροφή, Park Assist με κάμερα οπισθοπορείας και επιπλέον στα υβριδικά μοντέλα on-board  φορτιστής AC με δυνατότητα φόρτισης 7.2 kW. 

img_1

Οι, σε Platinum απόχρωση βαμμένοι και με ιδιαίτερη sport σχεδίαση τροχοί των 21 ιντσών, οι μαύρες sport απολήξεις των εξατμίσεων, τα φιμέ τζάμια, το ειδικό μαύρο φινίρισμα High-Gloss  των παραθύρων υπογραμμίζουν την ιδιαιτερότητα των εκδόσεων. 

Οι Panamera Platinum Edition ξεχωρίζουν εξωτερικά καθώς στοιχεία του αμαξώματος είναι βαμμένα επίσης στην απόχρωση platinum: οι εισαγωγές αέρα πίσω από τους εμπρός τροχούς, το λογότυπο Porsche και τα διακριτικά του μοντέλου, όπως και το «e-hybrid» στα πλαϊνά του αμαξώματος των υβριδικών εκδόσεων. 

Επιπρόσθετα, οι τροχοί των 20 ιντσών σε Platinum απόχρωση είναι διαθέσιμοι ως option επιλογή.

img_6

Το αναλογικό  ρολόι δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό.

img_2

Η διακριτική πολυτέλεια επεκτείνεται και στο εσωτερικό των Panamera Platinum. Δεσπόζουν, το sport GT τιμόνι, η υποβοήθηση 

Lane Change, το αθόρυβο κλείσιμο των θυρών, τα άνετα ηλεκτρικά καθίσματα με τις 14 διαφορετικές ρυθμίσεις και τις μνήμες, τα θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, το ηχοσύστημα BOSE® Surround, το «βουρτσισμένο» μαύρο αλουμίνιο και το ανάγλυφο λογότυπο Porsche στα προσκέφαλα. 

Επιπρόσθετα, τα μαρσπιέ στις πόρτες είναι και αυτά επενδεδυμένα με μαύρο «βουρτσισμένο» αλουμίνιο και φέρουν τα διακριτικά Platinum Edition. 

img_3

Τέλος, σε όλες τις εκδόσεις Platinum, δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό το μοναδικό αναλογικό στοιχείο στο εσωτερικό, το κλασικό ρολόι. 

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Los Angeles

Οι εκδόσεις Platinum θα παρουσιαστούν σε παγκόσμια πρώτη στις 17 Νοεμβρίου 2021  στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης, «Auto Show» και τα αυτοκίνητα  θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2022. 

img_4

Για την ευρωπαϊκή αγορά, ο εξοπλισμός Platinum θα είναι εξοπλίζει και τις εκδόσεις Sport Turismo, ενώ ειδικά για την αγορά της Κίνας θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση με το αυξημένο μεταξόνιο των Executive μοντέλων. 

(1) Δεν είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη. 

Panamera Platinum Edition 

NEFZ: Μικτή κατανάλωση : 9.0 – 8.7 λιτρ/ 100 χλμ. 

Μικτές εκπομπές CO2 : 205 – 199 γρ./χλμ

WLTP: Μικτή κατανάλωση: 11.5 – 10.4 λιτρ/100 χλμ. 

Μικτές εκπομπές CO2 : 260 – 235 γρ./χλμ.

Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition

NEFZ: Μικτή κατανάλωση: 2.3 – 2.1 λιτρ/100χλμ.

Μικτές εκπομπές CO2 : 51 – 47 γρ./χλμ.

Μικτή κατανάλωση ρεύματος : 18.2 – 17.0 kWh/100 χλμ.

WLTP: Μικτή κατανάλωση (weighted): 2.7 – 2.0 λιτρ/100χλμ.

Μικτές εκπομπές (weighted) CO2: 60 – 45 γρ/χλμ.

Μικτή κατανάλωση ρεύματος  (weighted): 24.9 – 22.6 kWh/100 χλμ.

Αυτονομία με ηλεκτροκίνηση  (EAER) 47 – 56 χλμ. 

Αυτονομία με ηλεκτροκίνηση στην πόλη  (EAER City): 51 – 56 χλμ.

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO