spot_img
HomeΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΈφθασε το Hyundai Kona Hybrid στην Ελλάδα

Έφθασε το Hyundai Kona Hybrid στην Ελλάδα

Έφθασε το Hyundai Kona Hybrid στην Ελλάδα

Το νέο Hyundai Kona Hybrid ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ευρωπαίων πελατών για πιο πολλά SUV με φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά. Σε όλα τα μοντέλα Hyundai, συμπεριλαμβανομένου του Kona Hybrid, προσφέρεται το πρόγραμμα 5-ετούς εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων, που περιλαμβάνει: 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια δωρεάν ετήσιος τεχνικός έλεγχος.

Τώρα, εκτός από το ετήσιο service, προσφέρεται και ο ετήσιος οπτικός έλεγχος καλής λειτουργίας, που περιλαμβάνει τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα διεύθυνσης, τις αναρτήσεις και τα φρένα. Όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Hyundai Ελλάς απολαμβάνουν 2 χρόνια εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα, ενώ όλα τα γνήσια αξεσουάρ Hyundai Ελλάς καλύπτονται από 2ετή ή 3ετή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων.

Kona Hybrid_03

Επίσης κάθε νέο Hyundai καλύπτεται με 12ετή εγγύηση κατά της οξείδωσης, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Γενικά, σε όλα τα μοντέλα Hyundai, ισχύουν τα 5 χρόνια εγγύησης χρώματος χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. (ταξί ή ενοικιαζόμενα καλύπτονται από 3ετή εγγύηση ή 100.000 χιλιόμετρα – όποιο προκύψει πρώτο). Η τακτική συντήρηση του Kona Hybrid πραγματοποιείται ανά 15.000km ή ανά έτος, ότι έρθει πρώτο.

Το 1,6 Hybrid 141ps είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις Premium, Premium Plus και Distinctive με προτεινόμενες τιμές 23.990, 25.090 και  27.090€ αντίστοιχα.

Το Kona Hybrid αποτελεί τη φυσική επέκταση τόσο της γκάμας του Kona όσο και της γκάμας οικολογικής κινητικότητας της Hyundai, καθιστώντας τη φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα διαθέσιμη σε ακόμα περισσότερους οδηγούς. Κινείται από τον 1.6 GDI της γενιάς Kappa, έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με άμεσο ψεκασμό και μέγιστη απόδοση 105 PS και 147 Nm ροπής. Ο ηλεκτροκινητήρας μόνιμου μαγνήτη αποδίδει 43,5 PS (32 kW) και μέγιστη ροπή 170 Nm. Παράλληλα, η μπαταρία ιόντων λιθίου των 1,56 kWh προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά φόρτισης και εκφόρτισης, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση και επιτρέποντας την ταχεία ανάκτηση ενέργειας. Η συνδυαστική ισχύς των 103,6 kW (141 PS) και των έως και 265 Nm ροπής, εξασφαλίζει μια δυναμική εμπειρία οδήγησης.

Kona Hybrid_04

Διαθέτει Blue Link, ένα διασυνδεδεμένο σύστημα που χρησιμοποιεί ενσωματωμένη τηλεματική προκειμένου να επιτρέπει στους οδηγούς να κλειδώνουν ή να ξεκλειδώνουν από απόσταση το αυτοκίνητό τους μέσω μιας εφαρμογής smartphone.

Το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Audio Video (AVN) παρέχει ένα μεγάλο εύρος χρήσιμων πληροφοριών στην οθόνη αφής 10,25 ιντσών και διαθέτει φωνητική αναγνώριση βασισμένη σε Cloud σε έξι γλώσσες (μόνο σε συνδυασμό με Blue Link). Η εμφάνιση της οθόνης μπορεί να προσαρμοστεί καθώς υπάρχουν δύο εκδοχές αρχικής οθόνης και η δυνατότητα επεξεργασίας των εμφανιζόμενων γραφικών στοιχείων και εικονιδίων.

Στο στάνταρ σύστημα διασύνδεσης οι πελάτες επωφελούνται από το Display Audio προκειμένου να κάνουν mirroring (αναπαραγωγή του περιεχομένου οθόνης του smartphone τους) στην οθόνη 7 ιντσών μέσω του Android Auto και του Apple CarPlay.

Το πρωτοποριακό πακέτο ασφάλειας του ολοκαίνουριου Kona Hybrid περιλαμβάνει Προειδοποίηση Μετωπικής Σύγκρουσης και Βοήθεια Αποφυγής με Δυνατότητα Ανίχνευσης Πεζών και Ποδηλάτων (Front Collision Warning and Avoidance Assist with pedestrian and cyclist detection ability).

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν το προαιρετικό Smart Cruise Control (SCC) με Stop & Go. Αυτό είναι πολύ πιο εξελιγμένο σε σχέση με τα στάνταρ συστήματα διατήρησης σταθερής ταχύτητας, καθώς ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το αυτόματο φρενάρισμα. Χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ τοποθετημένους μπροστά προκειμένου να διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα και απόσταση από το προπορευόμενο όχημα με αυτόματη επιτάχυνση και επιβράδυνση.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO