spot_img

Ford Puma EcoBoost Hybrid 48V

Το νέο Ford Puma θα είναι  διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις αρχές του επόμενου χρόνου στις εκδόσεις Titanium και ST-Line X με τιμές που ξεκινούν από 20.097€, ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της νέας ηλεκτρικής εποχής Ford με ήπια υβριδική τεχνολογία mHEV.

Ford Puma_03

Αποτελεί τον προπομπό μιας σειράς νέων εκδόσεων και μοντέλων της Ford που υιοθετούν την προηγμένη, ήπια υβριδική τεχνολογία mHEV με επίκεντρο τον κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost και απόδοση 125 και 155 ίππων. Η τεχνολογία EcoBoost Hybrid αναβαθμίζει πλήρως τα χαρακτηριστικά του βενζινοκινητήρα της Ford αφού επιτρέπει την αποθήκευση της ενέργειας που χάνεται κατά το φρενάρισμα και το ρολάρισμα του αυτοκινήτου σε μία αερόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου 48V. Αυτή η αποθηκευμένη ενέργεια χρησιμοποιείται κατά την επιτάχυνση από τον ενσωματωμένο ηλεκτροκινητήρα ο οποίος συνεπικουρεί τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, προσφέροντας έτσι καλύτερη απόδοση με ταυτόχρονα χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές CΟ2.

Ford Puma_04

Τιμοκατάλογος Εκδόσεων

Έκδοση

Αμάξωμα

Κινητήρας

Κιβώτιο Ταχυτήτων

C02

Ανώτατη Λιανική Τιμή Πώλησης με ΦΠΑ & Τέλος Ταξινόμησης

Titanium

1.0L EcoBoost, 125PS, mHEV

6-τάχυτο μηχανικό

96

20.097€

Titanium

1.0L EcoBoost, 155PS, mHEV

6-τάχυτο μηχανικό

99

22.681€

ST-Line X

1.0L EcoBoost, 125PS, mHEV

6-τάχυτο μηχανικό

99

24.254€

ST-Line X

1.0L EcoBoost, 155PS, mHEV

6-τάχυτο μηχανικό

101

25.793€

Χρηματοδοτικά προγράμματα

Ποσοστό  Ελάχιστης Προκαταβολής

Διάρκεια (Μήνες)

Επιτόκιο

0%

12 – 84

1% – 5,99%

Ford Puma_05

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν εντυπωσιακό στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει:

Ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών με τεχνολογία χρωμάτων 24-bit “true color” που απεικονίζει τις πληροφορίες με εντυπωσιακή ευκρίνεια, ενώ η τεχνολογία “free-form” που διαθέτει επιτρέπει την πλήρη παραμετροποίηση τόσο των εικονιζόμενων πληροφοριών σε σχέση με το σχήμα, αλλά και τη θέση που αυτές εμφανίζονται

Εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ που αναζωογονούν οδηγό και συνοδηγό, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ασφάλεια, αλλά και στα άνετα μακρινά ταξίδια. Το σύστημα μασάζ διαθέτει τρεις θαλάμους και τρία επίπεδα ρύθμισης της έντασης.

Ford Puma_06

Πρωτοποριακή τεχνολογία διασυνδεδεμένου αυτοκινήτου με ενσωματωμένο modem που επιτρέπει στο νέο Puma να είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο internet. Με αυτό τον τρόπο, ο οδηγός του νέου Ford Puma μπορεί μέσα από την εφαρμογή FordPass να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο από μακριά, να ελέγχει την στάθμη καυσίμου και τη φόρτιση της μπαταρίας, ή να λαμβάνει πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα για την πίεση των ελαστικών.

Το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC3 της Ford επιτρέπει τη σύνδεση ενός smartphone φροντίζοντας παράλληλα να το διατηρεί πλήρως φορτισμένο χάρη στη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, ενώ δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να ελέγχει το σύστημα ήχου και πλοήγησης χρησιμοποιώντας απλές φωνητικές εντολές. Το σύστημα SYNC3 προσφέρει συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto™ χωρίς επιπλέον κόστος και υποστηρίζεται από μία κεντρική οθόνη αφής 8” που μπορεί να λειτουργεί μέσω κινήσεων των δακτύλων (pinch & swipe).

Ford Puma_07

Τα φώτα ημέρας LED και τα πίσω φώτα LED χαρίζουν στο νέο Ford Puma μία ξεχωριστή σύγχρονη εμφάνιση, ενώ οι αυτόματοι προβολείς LED προσφέρουν ιδανικό φωτισμό τη νύχτα και μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Τα 5 διαφορετικά προφίλ οδήγησης του νέου Ford Puma, πέρα από τα ήδη γνωστά προγράμματα Normal, Sport και Eco, περιλαμβάνουν επιπλέον το πρόγραμμα Slippery, που ρυθμίζει το ESC και το Traction Control ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά σε επιφάνειες μειωμένης τριβής (λάσπη, χιόνι, πάγος) και το πρόγραμμα Trail, που συμβάλει στη διατήρηση της “φόρας” του αυτοκινήτου σε σαθρές επιφάνειες (πχ. άμμος) ρυθμίζοντας την απόκριση του γκαζιού, τα χαρακτηριστικά απόδοσης του ABS και το Traction Control.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO