fbpx

Παρουσίαση Auto

×

Προειδοποίηση

Plugin JoomAdditionalImageFields: The XML file 'additional.xml' could not be found. Maybe you have to rename it in directory 'plugins/joomgallery/joomadditionalimagefields/additionalfields/' from 'additional.tmp.xml'. Please also read the documentation of this plugin.

"Γάτα" στις μεταφορές με κόστος συντήρησης 0,5 ευρώ/ημέρα

Dacia Dokker 10Το κάθε επαγγελματικό αυτοκίνητο αποτελεί ένα πραγματικό "εργαλείο" μεταφορών. Συνεπώς, ο κάθε επαγγελματίας το "ψάχνει" καλά πριν αποφασίσει σε ποιο όχημα θα επενδύσει. Πέρα από τις μεταφορικές τοτυ ανάγκες, ο οδηγός του περνά μέσα σε αυτό πολλές ώρες της ημέρας, μεταφέροντας προϊόντα, ακόμη και υπηρεσίες. Θα πρέπει, συνεπώς, να ταιριάζουν "γάντι" οι μεταφορικές του ανάγκες πριν το αποφασίσει.

Το Dacia Dokker Van, χάρη στα ξεχωριστά προϊοντικά χαρακτηριστικά του, αλλά και την ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή Dacia Dokker 21αγοράς, έχει ξεχωρίσει ως μία από τις πλέον αποδοτικές λύσεις για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα σύγχρονο Vanette. Οι κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες (750κιλά ωφέλιμο βάρος, έως 3,9κ.μ. ωφέλιμος όγκος) σε συνδυασμό με τις επιλογές τύπου διαχωριστικού (χωρίς χρέωση), καθιστούν το Dokker Van ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος επαγγελμάτων και δραστηριοτήτων.

Με μόλις 0,5 ευρώ/ημέρα
Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της Dacia, η χρήση δοκιμασμένων τεχνολογικών λύσεων του Groupe Renault, όπως ο αξιόπιστος κινητήρας πετρελαίου 1.5 dCi της Renault, εξασφαλίζουν στο Dokker κορυφαία άνεση, Dacia Dokker 12ασφάλεια, αξιοπιστία, αλλά και εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης. Συγκεκριμένα σε βάθος 5ετίας το κόστος για την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου αγγίζει μόλις τα 0,5 ευρώ/ημέρα. Αν υπολογίσουμε και την 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με την οποία καλύπτεται το μοντέλο, η Dacia δημιουργεί για τον επαγγελματία μια πραγματική ομπρέλα προστασίας, αφήνοντας τον να ασχοληθεί με την εργασία του, χωρίς καμία απολύτως έγνοια για το αυτοκίνητο του.

Το Dacia Dokker Van είναι διαθέσιμο από τις 11.900 ευρώ (+Φ.Π.Α. 24%), με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

Dacia Dokker 17To Dokker στα γρήγορα
Με πολλά πλεονεκτήματα, αποτελεί σήμερα μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση στη συγκεκριμένη αγορά των ελαφρών επαγγελματικών. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει:
Κορυφαία σχέση απόδοσης/τιμής.
Ωφέλιμο βάρος 750 κιλά.
Ωφέλιμος όγκος από 3,3 έως 3,9 κυβικά μέτρα με προστατευτική επένδυση στο χώρο φόρτωσης.
Επιλογή (χωρίς επιπλέον χρέωση) διαχωριστικού καμπίνας – χώρου φόρτωσης.
Σύστημα Easy Seat με αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα και αναδιπλούμενο – αφαιρούμενο κάθισμα συνοδηγού.Dacia Dokker 18
Πίσω δίφυλλη ασύμμετρη (60/40) πόρτα με δυνατότητα ανοίγματος κατά 180ο.
Η μεγαλύτερη πλαϊνή πόρτα στην κατηγορία (703χλστ.).
Μεταφορά αντικειμένων μήκους από 1,9 έως 3,1 μέτρα.
Ιδανικό και για επαγγέλματα υγειονομικού χαρακτήρα.
Δυνατότητα μετασκευής σε ψυκτικό θάλαμο.
Κινητήρες πετρελαίου της Renault, Energy 1.5 dCi με 75 και 90 ίππους, με μέση κατανάλωση μόλις 4,1λίτρα/100χλμ.
Ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο σε καθημερινή βάση.
Συντήρηση κάθε 20.000χλμ. ή 1 φορά το χρόνο, με συνολικό κόστος για τα 5 πρώτα έτη χρήσης 0,50 ευρώ/ημέρα.
Τιμή από 11.900 ευρώ (+Φ.Π.Α. 24%) με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

Για τους επαγγελματίες αξίζει την προσοχή σας.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.