spot_img

Opel Sports Tourer

Opel Sports Tourer 10Οι αυξημένες μεταφορικές ανάγκες πολλών από εμάς, μας οδηγούν στην επιλογή αυτοκινήτου το οποίο μπορεί να προσφέρει πλουσιοπάροχους χώρους στις μετακινήσεις. Πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν υψηλές μεταφορικές ανάγκες, προκειμένου να μεταφέρουν με το αυτοκίνητο τα μέλη της οικογένειας , το σκύλο, τον εξοπλισμό για τις δραστηριότητες, τις άφθονες αποσκευές και φυσικά να αποδράσουν στα βουνά ή τις παραλίες. Ένα road trip που απαιτεί αυτοκίνητα με άφθονους χώρους κα άνεση – και τα κορυφαία station wagon της Opel είναι μια κλασική πρώτη επιλογή. Με πρακτικές Opel Sports Tourer 11προτάσεις εξοπλισμού, έναν εξαιρετικά πλούσιο χώρο αποσκευών και προηγμένα συστήματα infotainment, τα Astra Sports Tourer και Insignia Sports Tourer είναι ιδανικά για διακοπές, όπως και για τις καθημερινές δραστηριότητες. Και τα δύο XL μοντέλα έχουν πολλά να προσφέρουν, όπως ασφαλή και πρακτικό πρόσθετο εξοπλισμό και αξεσουάρ που κάνουν τα μακρινά ταξίδια ακόμα πιο ξεκούραστα. Τα υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης περιλαμβάνουν καινοτόμο σύστημα φωτισμού IntelliLux LED® matrix με αντιθαμβωτική δέσμη και Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης με Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης. Το σύστημα infotainment IntelliLink, συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, με λειτουργία πλοήγησης φροντίζει οι οδηγοί των Opel station wagon να είναι άριστα συνδεδεμένοι και πάντα στη σωστή διαδρομή για τον προορισμό τους.

Opel Sports Tourer 17Με χωρητικότητα έως 1.665 λίτρα
Ο XL αποθηκευτικός χώρος και η ευέλικτη διάταξη είναι από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν και στα δύο station wagon της Opel. Για παράδειγμα, το Astra Sports Tourer προσφέρει διαιρούμενα 40:20:40 αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα και χωρητικότητα έως 1.630 λιτ. – άριστες συνθήκες για μακρινά ταξίδια ή καθημερινές εργασίες. Το Insignia Sports Tourer προσφέρει 35 λιτ. παραπάνω στο χώρο αποσκευών. Με μέγιστη χωρητικότητα 1.665 λιτ. , το κορυφαίο station wagon της Opel είναι ιδανικό για ταξίδια με πολλές αποσκευές. Η Opel έχει επίσης την τέλεια λύση για εύκολη, hands-free πρόσβαση στο χώρο αποσκευών: η προαιρετική, ελεγχόμενη μέσω Opel Sports Tourer 19αισθητήρα πίσω πόρτα ανοίγει και κλείνει με μία απλή κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.

FlexOrganizer Pack
Το FlexOrganizer Pack με πλαϊνές ράγες, διαχωριστικά δίχτυα και πολυάριθμες λύσεις ασφάλισης φορτίων διατίθεται προαιρετικά, ώστε το κάθε τι να μεταφέρεται με ασφάλεια και τάξη στο χώρο αποσκευών. Επίσης, για τον ίδιο χώρο προσφέρονται έξυπνα αξεσουάρ, όπως χαλάκια δύο όψεων και αδιάβροχα καλύμματα. Οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν ποτηροθήκες και αποθηκευτικούς χώρους στην κεντρική κονσόλα για διατήρηση της τάξης στην καμπίνα. Προσωπικά είδη και Opel Sports Tourer 21μπουκάλια έως 1,5L αποθηκεύονται στις θήκες των εμπρός θυρών.

Στάνταρ σχάρα οροφής
Η βασική σχάρα οροφής, στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, επεκτείνει τις δυνατότητες μεταφοράς των Opel station wagon. Το Astra Sports Tourer μπορεί να σηκώσει έως 75 κιλά και το Insignia Sports Tourer ακόμα και 100 κιλά πρόσθετου φορτίου στην οροφή. Η Opel διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ευέλικτων συστημάτων μεταφοράς και σχαρών που παρέχουν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο. Opel Sports Tourer 15Ακόμα και ένα surf board ή καγιάκ μπορούν να μεταφέρονται στην οροφή με το κατάλληλο σύστημα, που ασφαλίζει γρήγορα και εύκολα στη βασική σχάρα. Πρακτικές μπαγκαζιέρες διαφόρων διαστάσεων μπορούν επίσης να τοποθετούνται εύκολα στη βασική σχάρα οροφής. Έτσι, οι πρόσθετες αποσκευές των διακοπών μεταφέρονται εύκολα και με ασφάλεια χωρίς να καταλαμβάνουν χώρο μέσα στην καμπίνα. Για ακόμα υψηλότερες απαιτήσεις μεταφορών, προτείνεται η λύση τρέιλερ και για τα δύο οχήματα – πολλά συστήματα υποστήριξης όπως Trailer Stability Program και Hill Start Assist αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια του ταξιδιού με τρέιλερ.

Opel Sports Tourer 18Εργονομικά καθίσματα
Τα προαιρετικά, εργονομικά καθίσματα πιστοποιημένα από τους ειδικούς του “Aktion Gesunder Rücken e. V.” (Καμπάνια για Υγιή Πλάτη) διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως προσαρμοζόμενα πλαϊνά μαξιλάρια, λειτουργία μασάζ, εξαερισμού και μνήμης. Παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και σε περιπτώσεις που οι οδηγοί διανύουν καθημερινά πολλά χιλιόμετρα.

Συστήματα υποστήριξης
Opel Sports Tourer 12Το ταξίδι γίνεται πιο ξεκούραστο χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως το σύστημα προσαρμοζόμενου φωτισμού IntelliLux LED matrix., το Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας το Προσαρμοζόμενο Σύστημα διατήρησης σταθερής ταχύτητας με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης. Άλλα χρήσιμα συστήματα υποστήριξης είναι το Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης με Ανίχνευση Πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης, το Αυτόματο Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Opel Sports Tourer 22Κυκλοφορίας και κάμερα 360° .

IntelliLink infotainment
Τέλος, τα σύγχρονα συστήματα IntelliLink συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto, με έγχρωμη οθόνη αφής έως οκτώ ιντσών και φωνητικό έλεγχο για λειτουργίες ηχοσυστήματος, τηλεφώνου και πλοήγησης εξασφαλίζουν άριστη ψυχαγωγία και κορυφαία συνδεσιμότητα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επιβάτες μπορούν να φορτίζουν τα κινητά τους, ασύρματα στην κεντρική κονσόλα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO