spot_img

Peugeot Traveller

Peugeot Traveller 02Δυναμική είσοδο στην αγορά των Combi και VIP Shuttle πραγματοποιεί το εντελώς νέο Peugeot Traveller λίγους μήνες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Γενεύη. Βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2, η οποία διασφαλίζει κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά, αποδοτικότητα και χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου για τα δεδομένα της κατηγορίας. Σχεδιαστικά έχουν μεταφερθεί ελκυστικά στοιχεία από την SUV γκάμα της μάρκας και τα επιβατικά μοντέλα της, ώστε να ξεχωρίζει.

Προηγμένη αντιρρυπαντική τεχνολογία
Οι Euro6 κινητήρες BlueHDi εφοδιάζονται με την πιο προηγμένη αντιρρυπαντική Peugeot Traveller 05τεχνολογία της αγοράς και με ένα καταλυτικό SCR (Selective Catalytic Reduction) σύστημα που συνδυάζεται με φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων DPF (Diesel Particulate Filter). Με απόδοση από 95 hp και 240 Nm έως 180hp και 400 Nm ιπποδύναμης και ροπής αντίστοιχα , όλες οι εκδόσεις κινητήρων έχουν ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων με μέσο όρο στα 140 γρ. CO2/χλμ. (5,4 λίτρα/100 χλμ.), επιδεικνύοντας τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία.

Έως 9 θέσεις
Με υψηλή πολυτέλεια διασφαλίζει υψηλά επίπεδα άνεσης σε ένα premium εσωτερικό έως 9 θέσεων με πολλαπλές διαρρυθμίσεις. Οι επιβαίνοντες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται Peugeot Traveller 06ασφαλείς καθώς το νέο μοντέλο απέσπασε 5 αστέρια από τον οργανισμό Εuro NCAP.

Με τρία μήκη αμαξώματος
Η 9-θέσια καμπίνα έχει χώρο αποσκευών από 550 έως 4.900 λίτρα, χάρη στα προσθαφαιρούμενα καθίσματα. Διατίθεται σε τρία μήκη αμαξώματος – από 4,6 έως 5,3 μέτρα – με το ύψος να βρίσκεται στα μόλις 1,9 μέτρα ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση ακόμη και στα χαμηλότερα υπόγεια πάρκινγκ. Οι Standard (4,95 μέτρα σε μήκος) και Long (5,3 μέτρα) εκδόσεις τοποθετούνται στην καρδιά Peugeot Traveller 08της αγοράς. Με μήκος 4,6 μέτρα η έκδοση Compact είναι μοναδική στην κατηγορία διατηρώντας την 9-θέσια διάταξη χάρη στους κόμπακτ προβόλους του αμαξώματος. Πρόκειται για μια έκδοση η οποία διευκολύνει απίστευτα την καθημερινή κίνηση μέσα στην πόλη, με πλεονέκτημα τον μικρό κύκλο στροφής (από 11,3 μέτρα) και την ηλεκτροϋδραυλική υποβοήθηση του τιμονιού για ξεκούραστους επιτόπιους ελιγμούς.

Traveller VIP
Στην κορυφή της γκάμας του νέου μοντέλου βρίσκεται το Traveller VIP, το οποίο προσφέρει Peugeot Traveller 04μία αντικριστή διαρρύθμιση των πίσω καθισμάτων με δερμάτινα υποβραχιόνια, πολύ-λειτουργική οροφή, κλιματισμό τριών ζωνών και άλλες ανέσεις.
Το νέο μοντέλο διαθέτει προαιρετικά πλήθος των τελευταίας γενιάς συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, μεταξύ των οποίων είναι οι αυτόματα συρόμενες πλαϊνές πόρτες, το νέο head-up display, η πανοραμική γυάλινη οροφή, τα πίσω ανοιγόμενα παράθυρα, το νέο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με υποστήριξη φωνητικών εντολών και οθόνη αφής 7’’κ.α.

Επίπεδα εξοπλισμού
Είναι διαθέσιμο σε δύο επίπεδα εξοπλισμού:
Peugeot Traveller 07Την έκδοση  Allure VIP με 6 ή 7 θέσεις η οποία διαθέτει προαιρετικά τραπέζι για τους πίσω επιβάτες.
Την έκδοση Combi ή Traveller με 9-θέσια διάταξη.
Ανάλογα με την έκδοση και την διαρρύθμιση των καθισμάτων, το νέο Traveller μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως όχημα αναψυχής αφού προσφέρει τεράστιες μεταφορικές δυνατότητες. Παράλληλα, ο εσωτερικός φωτισμός και τα υψηλής ποιότητας υλικά δημιουργούν ένα μοναδικό πολυτελές περιβάλλον.

Γκάμα κινητήρωνΤο νέο Traveller συνδυάζεται με τους BlueHDi κινητήρες 1.6L και 2.0L.
– 1.6 L BlueHDi 95 hp S&S, ETG6 αυτοματοποιημένο κιβώτιο από 5,2 λτ./100 χλμ., 135 γραμμ. CO2/χλμ.
– 1.6 L BlueHDi 115 hp S&S, 6- τάχυτο μηχανικό κιβώτιο από 5,1 λτ./100 χλμ., 133 γραμμ. CO2/χλμ.
– 2.0L BlueHDi 180 hp S&S, EAT6 αυτοματοποιημένο κιβώτιο από 5,8 λτ./100 χλμ., 151 γραμμ. CO2/χλμ

Βασικά high lights (προαιρετικός εξοπλισμός)
To Grip Control, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης των κινητήριων τροχών που προσφέρει Peugeot Traveller 03τα προγράμματα Snow, Off-Road, Sand, ESP Off. Το Safety Pack περιλαμβάνει όλα τα συστήματα ασφαλείας όπως είναι η αυτόνομη πέδηση (Active Safety Brake), το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (Lane Departure Warning System), η αυτόματη εναλλαγή φωτεινής δέσμης (Automatic main beam switching), η αναγνώριση κόπωσης του οδηγού (Driver Attention Alert), η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και η σύσταση ορίου ταχύτητας (Road Sign Reading and Speed Limit Recommendation) κ.α.

Το Drive Assist Park περιλαμβάνει ένα σύνολο από ραντάρ και κάμερες για την λειτουργία του ενεργητικού Cruise Control, της αποφυγής σύγκρουσης (Distance Alert) και της Peugeot Traveller 01ενεργητικής πέδησης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (Active Safety).

Με 5 χρόνια εγγύηση
Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του Traveller φτάνει τα 1.400 κιλά. Με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης, προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύησης για τα μηχανικά του μέρη ή για 60.000 χιλιόμετρα. Μόλις έχει ξεκινήσει η εμπορική του πορεία στην Ελληνική αγορά και διατίθεται στην έκδοση Combi 9 θέσεων από 26.200€ περιλαμβανομένης της εμπορικής πολιτικής.

Peugeot Traveller Τεχνικά Χαρακτηριστικά

PEUGEOT Traveller i-Lab | Concept

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO