dvsion


menubar


Φωτογραφίες του άρθρου

photo Μία ντουζίνα χρόνια πέρασαν (12 δηλαδή) και το Choppers Riders Club  δεν λέει να το βάλει κάτω. Αντιθέτως, δείχνει τον δρόμο για το πώς πρέπει να γίνονται οι μοτοσυκλετιστικές συγκεντρώσεις.  
Ποιός θα το φανταζόταν ότι κάποιοι τσοπεράδες από την Θεσσαλονίκη θα μας το θύμιζαν αλλά και το πως θ το ζούσαμε στην πράξη!...


photo Η ...μοτοσυκλετιστική κρίση (μαζί με την οικονομική) δεν πτόησε αυτούς που το τριήμερο 11-12 και 13 Ιουνίου πήγαν για άλλη μία φορά στο RIDERS SPIRIT. Φέτος είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή έως τώρα και στους επισκέπτες μίας μέρας αλλά και σαν απόλυτο ρεκόρ επισκεπτών! Τίποτα, μα τίποτα δεν εμπόδισε τον κόσμο να περάσει καλά αλλά να νοιώσει και ασφαλής.


photo Οι θεοί του Ολύμπου φαίνεται ότι αγαπάνε τους τσοπεράδες μιας και το μόνο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου που είχε καλό καιρό σε όλη την Ελλάδα ήταν εκείνο ...τυχαίο?
Δεν νομίζω!


photo Live music και Παρασκευή και Σάββατο αλλά και τα παιχνίδια (που ήταν για μικρούς και μεγάλους) άφησαν τον κόσμο να ξεφύγει από τα κλασσικά και στημένα (“γίνεσαι παδί με αυτούς τους τσοπεράδες”).


photo Πολλά περίπτερα και ένα bar που τα είχε όλα (και παγωμένα!) Κόσμος ήρθε από διάφορα μέρη της χώρας.  
Ορεστιάδα, Αθήνα, Λευκάδα και αλλού και μαζί με τις μοτοσυκλέτες τους έκαναν την διαφορά την Κυριακή. 


photo Μοτοκαλλιστεία με πολλές πραγματικά όμορφες μοτοσυκλέτες, κυρίως γιαπωνέζικα chopper, Ηarley αλλά και street.  
Δώρα και κύπελλα είχε για (σχεδόν) όλους και το πρόγραμμα όπως πάντα Τάσο Σαββίδη (ή απλά HIGHLNDER) που έδωσε και προκάλεσε πολύ γέλιο με αυτά που κάνει με τον κόσμο.


photo Γέλιο άφθονο και στις βραβεύσεις των πιο όμορφων καλλονών με αποκορύφωμα την ψηφοφορία δια βοής και χειροκροτήματος της ωραιότερης μοτό των καλλιστείων.


photo Μία εκδήλωση που απ’ότι ξέρουμε στηρίζεται αποκλειστικά από το Δ.Σ. του Choppers Riders Club και από όλα τα μέλη του από Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Χίο χωρίς καμμιά επιδότηση ή συμφωνίες πολλών χιλιάδων ευρώ.


photo Με την συνεργασία του Δήμου Λιτοχώρου και των χορηγών του (μεταξύ αυτών καιτου περιοδικού MOTO X-treme και των www.motogr.tv) το "μυστικό" της επιτυχίας τους φαίνεται να είναι το αυτονόητο!





© Motorsite.gr (11-06-2010)
Στατιστικά:
Αυτό το άρθρο έχει διαβαστεί 319 φορές (μετρήσεις από 01-10-2008).

facebook   |  
Bookmark and Share

  |   | email | | Εκτυπώστε τη σελίδα
Copy & paste σε email ή messenger (msn, facebook κτλ).


Αποστολή άρθρου σε φίλο/φίλη Το όνομα σας:

Το email του φίλου/φίλης:

©Motorsite.gr  2000 - 2010


MANSTER MX_2.jpg



Πανελλήνιες: 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001